Buna.
Te rog... fara maini pe fund, fara smecherii.etc.
Nu te da' smecher, fi original, nu te imbraca urat, vorbeste frumos, impresioneaza-o, poarta-te civilizat:pe.
Intreab-o de vorba...
sper ca ti-am fost de ajutor...
xoxo
Fi tu insuti, fi dulce si atent la ce are de spus.
In rest, vine pe loc. Romanii au un mare talent.si acela de a decide pe moment. Asa ca, fiind roman, vei gasi pe loc ce ai de zis si cele mai bune replici. ORIGINALITATEA CONTEAZA. Fara expresii de genu' "buna, mi-am pierdut numarul de telefon... mi-l dai pe al tau?".
Succes.
Fii prietenul ei, ascult-o, ajut-o, sfatuieste-o cand are nevoie! Poarta-te frumos, atent, iar o mica atentie nu strica niciodata!
Depinde pentru ce vrei sa o cuceresti. Vrei sa te insori cu ea, sau... A cuceri inseamna a lupta. Tu nu vrei sa lupti de asta ceri sfaturi. Fara lupta nu e victorie si leacuri pentru boala asta nu sunt dar nici formule miraculoase. Fiecare FATA este un univers.
Incearka sa intri in vb q ea, sa afli ce ii place, ce muzica asck. e. t. c fi tu instai
Sall'tare Astres2
Un sfat pentru a cuceri o fata, hmmmm Fi langa ea mai mereu, spune-i ceva dragut cand are nevoie, oferei ceva care sa o uimesca, conteaza foarte mult pentru ea aceste lucruri.
Asa cred eu ca o poti cuceri.
Numai bine si succes!
Si eu vreau sa cuceresc un baiat dar nu stiu cum dar eu iti dau un sfat cum sa cuceresti o fata. O intrebi pur si simplu daca vrea sa mearga in parc sau la un suc, etc.si apoi ii zici ca te-ai indragostit de ea si asa in coninuare.
Lilvayctor întreabă: