Este vinovata prietena ta! asa ca ar fi bine sa isi ceara scuze in fata mamei, sa recunoasca faptul ca a gresit, sa-i spuna mamei ca o iubeste si ii pare rau de cearta dintre ele! apoi o imbratisare mare si un pupacioi si gata! mamele iarta, dar trebuie si copilul sa isi recunoasca vina!
succes
Buna! Cel mai bine ar fi ca prietena ta sa o faca pe mama ei sa devina prietene intre ele, sa o ajute prin casa, si a zis ca n-o mai intereseaza pentru ca era nervoasa, oricum nota 7 e destul de buna, in comparatie cu 3 4 5, deci spune-i pr tale sa incerce sa invete mai bine, si sa castige increderea mamei sale, fiindca daca o castiga atunci va sti ca nu merita certata pentru orice mica prostioara.Iti doresc o zi buna in continuare!
Trebuie sa inteleaga ca nu e o nota rea+nici nu cred ca ai vrut sa iei o asa nota.Incearca sa ii explici ca nu totul se rezuma la note si ca mai conteaza si altceva in afara de asta.Si in legatura cu sora ta..Pai fiindca esti mai mare mama ta are niste pretentii de la tine.Deci ai putea sa incerci sa fi un exemplu pentru sora ta
Ca mama, are pretentiile ei de la proprii copii.Trebuie sa intelegi ca in ziua de azi este din ce in ce mai greu sa fi parinte; viata este destul de dura, timpul pare ca nu ajunge pentru nimic, carentele sunt peste tot, unul din parteneri este plecat.Sa te confunti zilnic cu aceste probleme pentru multe persoane este o provocare care nu iti da respiro ceea ce duce la pierderea rabdarii,a nervilor, crestera sensibilitatii iar cei care sufera aceste toane sunt copii. Cere-i mamei tale scuze iar cand este in toane mai bune vorbeste cu ea, afla ce isi doreste de la tine si tu la randul tau spune-i ce te deranjeaza la ea si incercati sa indepliniti aceste obiective. Ajut-o, invata f bine pentru ca o faci pentru tine, supravegheaz-o pe sora ta mai atent dar nu uita sa iti traiesti adolescenta.
Salut. Cel mai bine ar fi sa inveti sa scrii, si dupa sa pui intrebari pe TPU.
Sti ceva? nu?, iti spun eu nu te-o intrebat nimeni pe tine, din cate stiu eu de TPU nu te obligasa raspunzi a si app nu cred ca nici tu nu ai gresit vreodata in viata daca nu vrei sa raspunzi la intrebarile mele numai baga atata de vina.
Da ar trebui sa inveti tu, "scrii' din cate stiu eu nu se scrie cu 2 de asa ca nu mai vb de alti
Am avut o greseala. atat. dar vezi cum te-ai exprimat. intrebarea este varza
anonim_4396 întreabă: