Indiana Evans este o actrita australianca nascuta pe 27 iulie 1990 si este cunoscuta in primul rand prin intermediul personajului Matilda Hunter din serialul australian Home and Away.
Inca de la varsta de 5 ani Indiana a avut o atractie in ceea ce priveste muzica, dansul si filmul. La varsta de 7 ani, parintii ei au inscris-o la lectii de dans, la inceput balet, ca apoi sa evolueze la jazz si tap.
La varsta de 10 ani pasiunea ei s-a extins si la instrumente astfel a inceput sa ia lectii si de percutie ca mai apoi sa se alature unei agentii. A inceput ca model si chiar a participat la cateva cast-inguri la reclame TV pentru ca in anul 2001 sa aiba primul ei rol intr-o reclama. Indiana a invatat la liceul Newtown School, insa, fiind ocupata cu rolul din Home and Away, a renuntat la cursuriile de zi in detrimentul corespondentei, asta pana la varsta de 15 ani.
In 2003 ea a obtinut roluri in All Saints si Snobs ca in 2004 sa obtina rolul Matildei Hunter in Home and Away. In 2005 a fost nominalizata la Premiile Logie la categoria Most Popular New Female Talent.
In 2008 a aparut in The Strip alaturi de star-ul Bobby Morley ca in 2009 sa apara in unul din cele mai indragite seriale australiene, H2O: Just Add Water, unde o va inlocui pe Claire Holt si va juca rolul Bella.
Indiana are o sora mai mare, Alexis, si un frate mai mic, Max. Ca hobby-uri ii place sa cante, sa deseneze, cumparaturiile, sa iasa cu prietenii si sa se joace cu Meemo, pisica ei.
Interpretii ei favoriti sunt Beyonce si Delta Goodrem iar ca si actrite, Cameron Diaz (de altfel filmul ei preferat este Ingerii lui Charlie) si Cate Blanchett. Tot ea a recunoscut ca primele doua albume pe care le-a cumparat au fost ale lui Michael Jackson si Spice Girls.
fundita?
Indiana Rose Evans cunoscuta ca bella.Nascuta pe 27 iulie 1990. Este o actriţă australiană, cel mai bine cunoscută pentru personajele Matilda Hunter în serialul „Home and Away" şi Bella din spectacolul pentru copii „H2O - Adaugă apă".
Indiana Evans este o actrita si cantareata americana. ea a jucat rolul belley in h2o si a cantat nenumarate piese in acest film de succes.
Cei mai mulţi oameni ştiu deja acest lucru, dar pentru cei care nu, Bella este sirena nou replaceing Emma în show-ului H2o Just Add Water. Claire Holt încheiat fanatsy ei sirena cu sfârşitul sezonului 2. Ea nu este în al treilea sezon, deoarece ea este filma un film american, mesageri 2. Bella si Will sunt cele două cartele noi în H2O. Bella este cel mai nou sirena declarat de a aduce noi de energie la grup. Va este un scafandru bine instruit, care accdentily seturi somthing off în apele de la insula Mako, care transformă apa împotriva fetelor.
Nu ştiu cum vor intra la spectacol, dar să fie pregatit pentru ei.
Scz ultimele informatii le-am gasit pe engleza si am dat la traducere si nu sau tradus bine toate. fundita?
Indiana Evans (n. 27 iulie 1990) o joacã pe Bella Hartley, noua fatã din H2O, apare doar în sezonul al 3-lea (26 de episoade) si este o cântãreatsã la juice bar-ul "Rikki's". A devenit sirenă de la vârsta de nouã ani, într-o pesterã din Irlanda. Are puterea de a schimba apa în gelatinã si o substantã cristalinã.
Este o actriţă australiană, cel mai bine cunoscută pentru personajele Matilda Hunter în serialul „Home and Away" şi Bella din spectacolul pentru copii „H2O - Adaugă apă".
Indiana Evans este o actrita si cantareata americana. ea a jucat rolul belley in h2o si a cantat nenumarate piese in acest film de succes.
Multe despre ea nu gasesti. doar in limba engleza gasesti ceva mai mult, dar in romana foarte putin
Uite mai multe despre H2o si despre personaje aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/H2O_-_Adaug%C4%83_ap%C4%83 Sper ca te-am ajutat O zi buna :)
Indiana Rose Evans (n. 27 iulie 1990) este o actriţă australiană, cel mai bine cunoscută pentru personajele Matilda Hunter în serialul „Home and Away" şi Bella din spectacolul pentru copii „H2O - Adaugă apă".
Indiana Evans [Bella]este o actrita si cantareata americana. ea a jucat rolul belley in h2o si a cantat nenumarate piese in acest film de succes.
Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Indiana_Evans
Si in engleza scrie mai mult : http://en.wikipedia.org/wiki/Indiana_Evans le poti teaduce cu google translate
Ndiana Evans had an interest in performing since the age of five, when she would perform for family and friends. At the age of seven, Indiana's parents enrolled her into dance lessons, which started with ballet and then evolved to jazz and tap. At the age of 10, she took an interest in musical instruments and began percussion lessons before joining an agency. During her first year at the agency, she started modelling and attended castings for TV commercials. In 2001, she got her first role running in an Asguard commercial. Before working on Home and Away, Indiana Evans started high school at Newtown School for Performing Arts, but left after two weeks to focus on her acting career. She then took up a correspondence course until she turned 15.[2] doar in engleza daca vrei sczzzn 2003, Evans had a guest role as Milly Roberts in an episode of All Saints. She then landed the principal role in an American campaign for Kool Aid.[2] She also appeared in the Australian comedy sketch show Comedy Inc. The same year, she also had the role of Abby Oakley on the television series, Snobs.
In 2004, as her part in Snobs ended, Evans was asked to audition for the role of Matilda Hunter in the series Home and Away and won the part. During her time at Home and Away, she appeared occasionally as a guest on Girl TV, a daily TV magazine show.[2] In 2005, she was nominated for a Logie Award for "Most Popular New Female Talent" for playing the role of Matilda.
On 20 April 2008, it was incorrectly reported that Evans was denied a contract renewal from the producers of Home and Away by Australian newspaper The Daily Telegraph.[3] In the 3 May edition of magazine TV Week, Evans stated to journalist Carolyn Stewart that the producers offered her a contract extension, however she "was ready to move on", and that the incorrect report was "surprising".[4] She made her last appearance on the soap in July 2008.
Evans guest starred at China Williams in the Australian drama show The Strip in 2008. She also appeared in two short films, Burden and At the Tattooist.[5][6]
In 2009, Evans appeared as Kylie Watson in the television film A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne. She then appeared in the role of Isabella 'Bella' Hartley for the third series of children's show H2O: Just Add Water, taking the place of departing actress Claire Holt. In addition to her role, she also sung the theme song for the show, "No Ordinary Girl", as well as various other songs during the course of the series.
Evans will star in the feature film Arctic Blast, set for release in 2010, where she will play the character Andrea Tate.
Ea este o cântăreaţă, şi a devenit sirenă de la vârsta de noua ani, intr-o pestera din Irlanda. Apare abia in sezonul 3 cand le intalneste pe Rikki si Cleo, se indragosteste de Will, baiatul nou si ii spune adevarul despre ea. Ii spune ca este singura sirena, Will afland de Rikki si Cleo mai tarziu intr-un accident, fiind salvat de Rikki. Ii spune sa stea departe de ea cand isi da seama ca o place doar pentru faptul ca este sirena
Numele adevarat: Indiana Rose Evans
Indiana Rose Evans (n. 27 iulie 1990) este o actriţă australiană, cel mai bine cunoscută pentru personajele Matilda Hunter în serialul „Home and Away" şi Bella din spectacolul pentru copii „H2O - Adaugă apă".
Sursa: Wikipedia EN / RO
Eu nu am decat 9 ani si ma numesc Roxana si sa stii ca poti afla multe de la tv daca te uiti la h2o. Bella este frumoasa si o cheama Isabella in film, dar prietenii ei ii spun Bella de la Isabella. Eu cred ca este modesta si ca canta frumos, ei ii place de Will. Will este si el ajutator si cred ca stie sa pastreze un secret. Sper ca te intereseaza ce am scris eu. Sa imi spui daca te intereseaza sau nu te iuntereseaza ce am scris. Dar daca vrei totusi sa ma testezi punemi intrebari, doar daca vrei. Poate ca am doar 9 ani si poate ca tu esti mai mare decat mine dar stiu si eu cate ceva despre Bella, Cleo si Rikky! Trec acum in clasa. a trei-a.
Hei :* e o scuumpa :X:X
ma dispera si nu imi place ca e cu Will
will e dragut /:X
si ea dar.
mi-ar placea ca will sa fie cu rikki
sa`r potrivi :X:X mult mai mult
in episodul cu petrecerea pe plaja cand bella credea ca will o place pe rikki era tare interesant pana cand s`a aflat ca exersa. ce patetic! mi-ar placea ca bella si rikki sa se certe pentru. will si sa nu puna prietenia deasupra.
sa fie cu will una din ele pe care alege will
))))))
:*
ar fi cool si ca cleo sa incerce sa le impace:X:X
dar sa nu reuseasca
daca ar fi regizorul as face niste episoade asa de faine
desi a fost ideea lui cu desenele
nu stiu, in lumea reala prietenia nu e atat de sus.
:*
asta e ideea mea.
ar fi mai interesant seriarul ala>jur
Habar n-am! hahaha! glumesc numele ei adevarat este Indiana Rose Evans este o actrita foarte cunoscuta in austria
hei chiar are o pisica memo?
poate nemo un peste dar memo e prea amuzant
e asa de draguta e cea mai draguta din h2o
te iubesc Indiana Rose Evans!
hei contatima la id meu andreeapopovici18@yahoo.com
Numele ei real este Indiana Rose Evans -(n. 27 iulie 1990) este o actriţă australiană, cel mai bine cunoscută pentru personajele Matilda Hunter în serialul „Home and Away" şi Bella din spectacolul pentru copii „H2O - Adaugă apă".
Indiana Evans este o actrita si cantareata americana. ea a jucat rolul belley in h2o si a cantat nenumarate piese in acest film de succes.In h20 numele ei este Bella Hartley. Si-a descoperit talentul muzical la varsta de 5 ani.Sa nascut in Sydney, New South Wales, Australia la data de 27 iulie 1990, are 19 ani.Sa stii ca joaca si in serialul tv "spitalul all saints " de pe AXN in rolul lui Milly Roberts (mi se parea mie tipa cunoscuta). Anii de activitate :din 2003 pana in prezent. Sa stii ca si mie imi place h20 mai ales de cand a venit bella, si joaca foarte bine in in Spitalul All Saints sa stii.. Fundita?
Indiana Evans este o actrita australianca nascuta pe 27 iulie 1990 si este cunoscuta in primul rand prin intermediul personajului Matilda Hunter din serialul australian Home and Away.
Inca de la varsta de 5 ani Indiana a avut o atractie in ceea ce priveste muzica, dansul si filmul. La varsta de 7 ani, parintii ei au inscris-o la lectii de dans, la inceput balet, ca apoi sa evolueze la jazz si tap.
La varsta de 10 ani pasiunea ei s-a extins si la instrumente astfel a inceput sa ia lectii si de percutie ca mai apoi sa se alature unei agentii. A inceput ca model si chiar a participat la cateva cast-inguri la reclame TV pentru ca in anul 2001 sa aiba primul ei rol intr-o reclama. Indiana a invatat la liceul Newtown School, insa, fiind ocupata cu rolul din Home and Away, a renuntat la cursuriile de zi in detrimentul corespondentei, asta pana la varsta de 15 ani.
In 2003 ea a obtinut roluri in All Saints si Snobs ca in 2004 sa obtina rolul Matildei Hunter in Home and Away. In 2005 a fost nominalizata la Premiile Logie la categoria Most Popular New Female Talent.
In 2008 a aparut in The Strip alaturi de star-ul Bobby Morley ca in 2009 sa apara in unul din cele mai indragite seriale australiene, H2O: Just Add Water, unde o va inlocui pe Claire Holt si va juca rolul Bella.
Indiana are o sora mai mare, Alexis, si un frate mai mic, Max. Ca hobby-uri ii place sa cante, sa deseneze, cumparaturiile, sa iasa cu prietenii si sa se joace cu Meemo, pisica ei.
Interpretii ei favoriti sunt Beyonce si Delta Goodrem iar ca si actrite, Cameron Diaz (de altfel filmul ei preferat este Ingerii lui Charlie) si Cate Blanchett. Tot ea a recunoscut ca primele doua albume pe care le-a cumparat au fost ale lui Michael Jackson si Spice Girls.
fundita :d
Nume real: Indiana Melissa Evans
Alias: Indy
Data nasterii: 27 Iulie 1990 (19 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Australia
Status marital: necasatorit
Animale: o pisica
Inaltime: 1, 81m
Greutate: 67kg
Dimensiuni: 91-60-85
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: blond
Hobby-uri: lectura, modelingul
mai mult nu-s
Indiana Evans este o actrita si cantareata americana. ea a jucat rolul belley in h2o si a cantat nenumarate piese in acest film de succes...
Ea are 19 ani.si este un mare fotomodel, dar in acelasi timp si actrita si cantareata.
fundita?:X
Bft_Ana_Si_1989 întreabă: