Depinde ce intelegi prin foarte bun in psihologie, ceea ce e foarte bun pentru. mine sau pentru. problema mea, poate sa nu aiba acelasi efect pentru. altii, cauta pe site-ul copsi sau pe net-cabinete psihologice timisoara, informativ poti incerca:psih.paraschivescu corina, cabinetul este in tmisoara pe take ionescu, tel. 0771351063
Asa cum am vazut ca au mai procedat si altii am cautat pe site-ul
Colegiului psihologilor si am mers la psiholog Andreea Miclosina. Pe
mine m-a ajutat tare mult sedintele de consiliere, cu toate ca a trebuit
sa intrerup terapia brusc dupa 5 sedinte pentru ca m-am mutat cu
serviciul la filiala din Bucuresti. Inca ma mai gandesc la discutiile
acelea si chiar exersez cateodata tehnicile facute!
Buna! Poate ai gasit deja un psiholog. Intradevar depinde de problema. Eu de 1 an fac terapie si m-a ajutat foarte mult, am avut probleme in cuplu si cu copilul, la care s-au mai adaugat si niste atacuri de panica. Un medic mi-a recomandat-o pe doamna Andreea Szasz, e foarte profesionista si pe noi ne-a ajutat mult. Iti pot da adresa sa de e-mail (andreeaszaszpsiholog@yahoo.com)
Iti recomand psihologul si psihoterapeutul din Timisoara Andreea Miclosina. Eu urmat o terapie de 3 luni, rezultatele la mine s-au vazut, chiar au fost foarte evidente, motiv pentru care partenerul meu a dorit si el. A mers si el o perioada, iar apoi am mers impreuna sa ne imbunatatim anumite aspecte ale vietii noastre de cuplu. Amandoi am fost foarte multumiti. Ne-a abordat foarte diferit si a lucrat pe stilul nostru individual. Rezultatul a fost mai multa unitate si armonie intre noi. Recomand!
Tudor_2273 întreabă: