| imyourdestiny2 a întrebat:

Imi recomandati un psiholog(femeie) foarte bun in TIMISOARA? va multumesc

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce intelegi prin foarte bun in psihologie, ceea ce e foarte bun pentru. mine sau pentru. problema mea, poate sa nu aiba acelasi efect pentru. altii, cauta pe site-ul copsi sau pe net-cabinete psihologice timisoara, informativ poti incerca:psih.paraschivescu corina, cabinetul este in tmisoara pe take ionescu, tel. 0771351063

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in ce problema si ce inseamna pentru d-vs ""un psiholog foarte bun in Timisoara?""0722278156

| MihaelaGh a răspuns:

Andreea Florentina Miclosina
http://www.psihohipnoterapie.ro

Răspuns utilizator avertizat
| monicaserban94 a răspuns:

Asa cum am vazut ca au mai procedat si altii am cautat pe site-ul
Colegiului psihologilor si am mers la psiholog Andreea Miclosina. Pe
mine m-a ajutat tare mult sedintele de consiliere, cu toate ca a trebuit
sa intrerup terapia brusc dupa 5 sedinte pentru ca m-am mutat cu
serviciul la filiala din Bucuresti. Inca ma mai gandesc la discutiile
acelea si chiar exersez cateodata tehnicile facute!

| batacanda a răspuns:

Psih Corina Neanu
www.psiholog-timisoara.ro

| Denisacristina a răspuns:

Buna! Poate ai gasit deja un psiholog. Intradevar depinde de problema. Eu de 1 an fac terapie si m-a ajutat foarte mult, am avut probleme in cuplu si cu copilul, la care s-au mai adaugat si niste atacuri de panica. Un medic mi-a recomandat-o pe doamna Andreea Szasz, e foarte profesionista si pe noi ne-a ajutat mult. Iti pot da adresa sa de e-mail (andreeaszaszpsiholog@yahoo.com)

| Denisacristina a răspuns:

Andreea Szasz - andreeaszaszpsiholog@yahoo.com

| Popa_Maria_1997_00MA a răspuns:

Iti recomand psihologul si psihoterapeutul din Timisoara Andreea Miclosina. Eu urmat o terapie de 3 luni, rezultatele la mine s-au vazut, chiar au fost foarte evidente, motiv pentru care partenerul meu a dorit si el. A mers si el o perioada, iar apoi am mers impreuna sa ne imbunatatim anumite aspecte ale vietii noastre de cuplu. Amandoi am fost foarte multumiti. Ne-a abordat foarte diferit si a lucrat pe stilul nostru individual. Rezultatul a fost mai multa unitate si armonie intre noi. Recomand!

Întrebări similare