| Acadeeeaa a întrebat:

Imi spune ca-i e dor de mine si ca abia asteapta sa ne vedem in septembrie, dar totusi ma suna foarte rar, mesaje la fel de rarthinking, pe mess nu prea intra.
De ce se comporta asa?

Răspuns Câştigător
| Dema a răspuns:

Sorry daca te vei supara dar dupa cum ai descrist tu comportamentul lui nu prea cred ca te mai place. Nu ar trebui sa-ti mai faci atitea griji din cauza unui baiat, el nu merita asta. Tu crezi ca el si-a facut vriodata griji pentru tine?
Desigur ca nu, si nu te mai gindi atita la el iti vei gasi altul care cu adevarat te va placea.
Stii el la sigur nu numai tie iti spune ca te iubeste.
pa, pa))

4 răspunsuri:
| AlinaAlina001 a răspuns:

Tia-si da un raspuns dar nu stiu nimic despre relatia voastra ca sa stiu ce iti pot spune. Incearca sa ii afli preocuparile si cu ce isi umple timpul de nu prea intra pe net si nici de telefon nu sta. Poti rezolva totul printr-o simpla discutie si iti vei da seama singura de ceea ce se intampla! :*

| DeepLooking a răspuns:

Poate ca asa este el, mai rece.Sau poate ca nu mai tine la tine si nu stie cum sa iti zica...Pe tine totusi te suna, mie mi-a trimis mesaj cand a ajuns in Germania si mi-a zis ca ne mai auzim la tel si ca ii e dor de mine, dar ala a fost ultimul mesaj.Trebuie sa vorbesti cu el, sa vezi ce se intampla. Poate totusi ii e dor de tine, dar nu are bani sa isi incarce mereu cartela.In schimb,ai putea sa il suni tu! Iar daca merge bine asa, e perfect! Nu astepta totul de la el. Totusi, daca va intelegeti bine ai putea sa vorbesti cu el si sa il intrebi de ce face asa. Numi bine! :*

| Bacemi a răspuns:

Se poate sa te minta. Sau poate ca ii este greu, e nesigur si nu prea gaseste o solutie sa le impace pe toate. Vorbeste cu el si clarificati treaba.

| Leon a răspuns:

Probabil ca a vazut ca esti o fata 'flexibila', ca sa ma exprim delicat.
Pt el esti varianta de urgenta, adica roata de rezerva.
S-ar putea sa iti placa postura de surogat, dar te va face sa suferi naivo care esti tu!
pa.