Pai...e simplu,nu stii ce lasi sunt barbatii? si sunt si foarte usor de manipulat in special de prieteni,nu sunt normale din pct meu de vedere, dorintele lui in legatura cu viata voastra ca si cuplu, Mai ales daca tu iti doresti un barbat serios pe care sa te poti baza
Sincer cred ca tipul nu stie ce vrea!
E clar insa ca se simte singur si vrea pe cineva aproape chiar daca acel cineva nu ii starneste sentimente profunde.
Eu zic sa nu risti, pentru ca peste o saptamana poate reveni la vechea decizie:ca nu simte nimic pentru tine!
E instabil asa ca nu te lega la cap daca nu te doare!
Ma doare si ma doare foarte tare! barbatul asta a stiut sa ma faca sa traiesc, sa zambesc, sa fiu om...
Pacat de tine pentru ca pe viitor cu siguranta vei suferi.
Esti indragostita si un om orbit de dragoste nu mai poate fi rational.
Nu te-a mai vrut pe tine si s-a dus la alta.aia l-a tradat, si acum se intoarce la tine.asculta,sunt 2 variante de rezolvare:
1-daca nu mai tii deloc la el si crezi ca pentru tine este mai bine sa il uiti, ii spui:,, nu!"
2-daca inca il mai iubesti si crezi ca ii mai poti da o sansa, spune-i:,, ok.suntem din nou impreuna!"
acum depinde de ce simti tu! Bafta!
In primul rand vreau sa iti multumesc pentru raspunsurile date,nu stiu ce se va alege de aceasta relatiie,dar fiica mea sa atasat foarte mult de el, ii acorda o atentie deosebita se joaca cu ea, ii face toate mofturile... daca ii vezi impreuna juri ca sunt tata si fiica! poate ca si aceste lucruri ma orbesc mai mult...
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile primite, va pupic si va doresc zile cat mai senine si o viata fara probleme de genul acesta!
Probabil a fost mituit de una sa-ti dea papucii si a observat ca nu-i prea iese cu ea si a incercat sa se intoarca inapoi la tine!