| AlinElle89 a întrebat:

Imi spune-ti si mie va rog o declaratie frumoasa care sa i-o scriu iubitului meu pe felicitare.

Răspuns Câştigător
| micuta_6925 a răspuns:

Te iubesc mai mult decit ieri si mai putin ca miine

13 răspunsuri:
| Oktavian a răspuns:

Te iubesc Te doresc Hai raspunde nu glumesc!

| Bacemi a răspuns:

Langa tine am invatat sa lupt cu viata, am invatat sa zambesc. Am invatat sa fiu copil cand trebuie si om matur cand intampin greutati si totul necesita ratiune. Fara tine lupta asta de zi cu zi mi se pare fara sens. Tu imi dai speranta, incredere, ambitie, vointa. Tu imi dai un sens.

Totul este atat de intunecat, de urat fara tine puiule.Totul e fara culoare, fara viata, fara glas, fara frumusete.Traiesc pe un taram a carei menire nu o inteleg fara tine.

Te iubesc!
http://www.cu-dragoste.ro/......tine_9542/

| scumpikkk a răspuns:

Http://www.e-dragoste.ro/texte-de-dragoste/Scurte-Declaratii/

sunt multe si frumoase alegi tu una care iti place mai mult :P

| undercovergirl a răspuns:

Buna Ioana,

Am sa te ajut si eu cu cateva mesaje de dragoste;) sper sa fie ceea ce cauti :

Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea.

Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste

"Dragostea e chiar parte din suflet. E de aceeasi natura. Dragostea e ca o scanteie divina si ca sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului"

As vrea sa te poti vedea prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!

Ceea ce-ti scriu acum nu sint cuvinte, sint bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie, se simte. Te iubesc!

http://www.imaginelife.ro/......ste_12.php

mira
| mira a răspuns:

Scrie ce simti.Nu-l poti impresiona cu vorbe straine.

| Brotacelu a răspuns:

Dai fundita lu @bacemi ...ca nici nu a luat textu litera cu litera de aici
http://www.cu-dragoste.ro/......tine_9542/

mestereee mai bine nu scrie decat sa copiezi pe altu!

@ananonymousgirl si @Slavic la fel...
PLAGIATORIII

@scumpikkk bravo, cel putin ai indrumat fata daca nu ai stiut.

PS:bineinteles ca am facut raportare )))) =)))

| Brotacelu a răspuns:

@ananonymousgirl si @Slavic la fel ca si @bacemi ...PLAGIATORIII
Mai bine ii dati fete-i linkuri ...tot bacemi se pricepe la asa ceva si terminati povestea, sau spunetii sa dea search pe google "declaratii de dragoste" si gaseste cu nemiluita.

Distractie placuta

| ffy a răspuns:

Mai mult l-ar impresiona o noapte frumoasa decat o felicitare cu niste cuvinte pentru ca o sa-si dea seama ca nu esti un eminescu no2

| fabiola a răspuns:

Cea mai frumoasa declaratie o gasesti in sufletul tau!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Poti sa cauti si un citat ca sa nu fie foarte siropos, parerea mea.De exemplu: Pentru dragostea unui trandafir, gradinarul e sclavul a mii de spini! Eu ador citatul astahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubesc si-mi pare bine ca tu te-ai oprit la mine, ca bondarul pe o floare, m-ai facut sa ma simt mare.eu vreau sa ma simt si bine, doar cu tine, doar cu tine, tu sa fii bondarul meu, iar eu potirul tau.eu sa admir zborul tau, tu sa bei nectarul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca iubitul tau se arata interesat de aceasta declaratie iar tu nu sti apoi sa legi doua cuvinte, ce faci?
Nu crezi ca este normal sa spui pe limba ta ce ai de spus?