Mereu ne amintim de clipele bune petrecute impreuna.
Sper ca niciodata nu ne vom uita unii pe ceilalti datorita spiritului de colectiv pe care l-am avut pe percursul acestor ani.
Eu cred ca este important sa scrii exact ceea ce simt pentru fiecare in pare.asta trebuie sa-ti vina din interior. pentru colegele/colegii cu care ai avut o relatia mai apropiata si "formati un grup" poti sa scrii: ma bucur ca te-am cunoscut si ca am fost colegi, tu ai fost colegul/ colega mea de banca si cea mai buna prietena a mea.nu o sa uit toate traznaile pe care le-am facut in ora de X, Y sau Z. sper sa pastram legatura si in continuare si sa ramanem la de buni prieteni etc si pentru colegii cu care nu ai avut o relatie mai apropiata poti sa zici mai multe chestii generale cum ar fi : sper sa ajungi la liceul dorit.sa urmezi ceea ce ti-ai dorit, mereu iti vei aminti cu drag de ea/el si tot asa. bafta! fundita?
De dragul vremurilor de altadata, cand radeam la ore si intram in belele.cand luam note mai mici, cand intram in panica ca nu prea am invatat...toate acestea le-am facut cu voi.toate aceste amintiri nu se vor pierde in negura timpurilor, pentru mine vor fi mereu prezente!
inna07 întreabă: