Poi eu am dat bacul in iulie si am invatat ce ne dadea profu' in clasa.In situatia asta, daca nu ai comentariile de la profu' de la clasa, incearca sa le obtii de la prieteni, care sunt de aceiasi varsta cu tine si care invata la alte licee, sau de la prieteni mai mari.Nu stiu ce sa zic despre acele comentarii din memoratoare, nu mi se par o idee prea bune, deoarece inveti mult mai mult din ele si unele nu sunt chiar pe subiect. Daca nu ai de unde sa faci rost de comentarii de la altii, arunca o privire si pe net, unele sunt bune.
Good luck!
Buna!
Nici eu nu aveam notite din clasa pentru bac la romana si nu am facut nici pregatire. Am invatat din "Eseul". Si am luat 8.65.
Important e sa iti faci tu niste scheme pe care sa le dezvolti. Nu cred ca tocitul mot-a-mot ajuta cu ceva, mai ales atunci cand intri in panica. Eu iti urez bafta! Cred ca si memoratorul e bun.
Eu am invatat din cartea profei mele de romana: Ghid de pregatire pentru Bacalaureat de la editura Booklet: http://www.booklet.ro/......t_info.php Am avut si memoratoare dar n-am invatat din ele pentru ca erau cam sarace in detalii. Eu una nu am invatat cuvant cu cuvant, ci idei, asa ca nu am folosit exact frazele din carte, dar am colegi care au invatat asa si au avut note mari. Profesorii nu tin minte ce scrie in toate cartile de pregatire pentru Bac, n-ai de ce sa-ti faci griji. Bafta!