Sfat? Să prezinţi părinţilor tăi metodele contraceptive, ca în scurt timp să nu ajungeţi să fiţi 7 într-o cameră.
Îmi pare rău că suferi din cauza inconştienţei adulţilor care ar trebui să aibă grijă de tine şi să se asigure că nu duci o viaţă chinuită (nici tu, nici surorile tale).
Dar sper că îşi arată grija şi dragostea sub o altă formă, compensând într-un fel sau altul.
Dupa cum scrii se vede ca esti o fetita desteapta. Nu ai ce sa faci decat sa accepti situatia ca nu ai cum schimba deocamdata nimic. Sfatul meu este sa inveti cat poti tu de bine pentru a reusi sa faci singura ceva bun in viata ta. Nu-ti va fi usor, dar daca va sprijiniti si va ajutati in familie poate vei fi mai fericita decat multi alti copii care n-au avut o familie adevarata sau au fost prea rasfatati si nu stiu aprecia nimic din ce li se ofera.
In cazul asta nu stiu cu te pot ajuta, sustine-ti familia[unde locuiesc 5 pot locui si 6 persoane, sanatate sa fie]
Spune-i mamei tale ca s-au inventat prezervativele, altfel te mai alegi cu vreo 4-5 frati sau surori.
La modul real, nu avem cum să te ajutăm!
Ai niște părinți mai ciudați, așa.
( Ca să nu mă exprim mai urât la adresa lor.
Trebuiau să se oprească, la făcut copii, la cel mult 3! )
Dacă nu se opresc „ din făcut copii",
„ puteți ajunge și 12", dacă nu chiar mai mulți.
Avand in vedere ca ai acces la internet, sincer nu mor de mila ta.
Sfatul meu ca e un avort nu a omorat pe nimeni. Sincer, e de foarte mare porc sa locuiti atatia intr-o camera/ Stiu, stiu, trebuie viata sexuala, da' exista si prezervative.
Mi se pare inacceptabil ca oameni atat de saraci au internet si puiaza in asemenea ritm.
Daca ceva eu nu-s saraca...traiesc foarte bine doar mii strimt, maninc cind vreau si ce vreau!
Esti saraca nu doar material, ci si educational. Tu vei intelege ca e ok sa faci 4 copii stand intr-o camera de 2/2 m2. Nu e. Mancarea nu inseamna in niciun caz bogatie.
Plus ca mi se pare de foarte porc sa faci atat de multi copii, daca nu ai unde/ cu ce sa-i cresti.
Nah, sunt eu mai rea. Dar serios, du-i mamei tale prezervative.
Eu locuiesc la oras, am posibilitate sa traiesc si la tara, avem casa chiar cu 5-6 camere, dar acolo nu ai posibilitate sa inveti asa cum lumea invata la oras, in plus nii n-am mare plaere sa locuiesc la tara!
Si daca ceva eu n-am indicat cit pe cit e camera mea. e cu mult mai mare de cit cum ai indicat tu
Ai venit aici sa cersesti. Dupa ce va inmultiti ca iepurii. Daca tu esti cea din poze, esti o pitipoanca machiata si aranjata foarte nepotrivit cu varsta ta.
Sfatul meu cu prezervativele e foarte bun. Tocmai pentru ca am fost invatata sa nu ma intind mai mult decat pot. Am fost invatata sa nu faci n copii daca nu ii poti intretine. Si, mai ales, am fost invatata sa NU cersesc.
Uite, de asta am spus ca esti saraca.
Ai un tupeu fantastic. Machiata, aranjata, vii sa cersesti. Ai internet, iubita.
Eu nu cersesc.am cerut un simplu sfat...si ma mindresc ca ma pot machia si pot sa am grija de mine, e treaba mea!
Alegeti cuvintele te rog...tu nu stii situatia dar vorbesti intraiurea. si hai sa nu ne certam, hai sa fim oameni cum se cade
Ba chiar parintii mei au posibilitate sa ne intretina, aicea e vorba de alt ceva
Reprezinti Romania. O fata care spune "sfaturi mai normale, nu alea cu prezervativele...ei bine, asa e educatia voastra.
poate stiti cine ne-ar putea ajuta finaniar, sau poate chiar si cu un lo mai mare de trai. " dar se aranjeaza ca the ultimate pitipoanca. Asta e Romania. E jignitor ca avem aceleasi drepturi.
Nu rautate, pisi. 6 oameni intr-o camera? Nu te gandesti putin? Prezervativele inseamna mai nou acuzare?
Salut,
O vorba veche spune ca oamenii buni incap oriunde. Darmite membrii unei familii, care se iubesc?
O sa fie mai dificil o perioada, dupa care tu poate o sa pleci mai departe, cu scoala, sau la lucru, surioarele cresc si o pot ajuta pe mama...
Eu zic ca o sa fie bine. Si chipurile sun asa, pocit la gura.
E micuţă/micuţ. Nu îţi va fi cu mult mai dificil până acum, cel puţin până mai creşte.
N-are legătură, dar îţi iubesc avatarul.
Ce părere am? Că sunteţi ca şoarecii într-o cutie.
Apartamentul cu o cameră se numeşte garsonieră. Poate n-au posibilitate să cumpere ceva mai spaţios ai tăi, dar n-ai bunici?
O sa fie putin dificil...dar daca te vei intelege bine cu ei cred ca va fi bine.Succes
Daca ai sub 17 ani trebuie sa mai suporti daca nu, cauta-ti un job si ia-ti o camera cu chirie asta ca sa te simti in largul tau daca nu si ai bunci te poti muta la ei asta daca nu sunt prea departe de tine...
Sau iti poti amenaja in apartamen un loc doar al tau izolat de restul chiar daca va fi micut te vei simti bine ca esti doar tu.
Succes!
Calmeaza-te o sa te obisniesti si oricum nu mai ai mult pana te muti la casa ta si oricum toata atentia se va indrepta spre cel mic deci poti sa faci ce vrei.
In nici intr-un caz avort nu va fi...sa fie si doi ca nu as vrea avrtul sa-l faca...imi pare bine ca ma sustii!
Vreau sa spun ca am vrut sa am niste sfaturi mai normale, nu alea cu prezervativele...ei bine, asa e educatia voastra.
poate stiti cine ne-ar putea ajuta finaniar, sau poate chiar si cu un lo mai mare de trai.