| ProExpert12 a întrebat:

Îmi urăsc viața. Când văd alți copii că au familii, mamă, tată, frați, toți sunt alaturi unii de alții, mă simt singur pe lumea asta, mă simt în plus, mă simt inutil, mă simt degeaba..de ce nu puteam și eu să am o familie adevărată? Completă? De ce trebuie sa trăiesc calvarul ăsta? Chinul ăsta? ...mai bine mor!

18 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Așa mă simt și eu de când mi-am pierdut mama, părinții! Și eu mă gândesc la sinucidere! Nu are rost să trăim așa.

| ProExpert12 explică (pentru Mindfulness):

Îmi pare rău...
Macar tu ai avut pe cineva care te-a iubit. însă eu nu am avut pe Nimeni niciodată..am 17 ani și mereu am fost singur mereu. și ai dreptate, viața nu merita trăită așa...

| Mindfulness a răspuns (pentru ProExpert12):

Și mie îmi pare rău de situația ta, te înțeleg și îmi dau seama prin ce agonie treci din cauza acestor lipsuri! Cauta-ti o iubită și în rost în viață daca poți, nu te da bătut, viața îți va rezerva și lucruri bune și frumoase.
Ai grija de tine.

| ProExpert12 explică (pentru Mindfulness):

Sincer nu prea cred că sunt capabil sa iubesc. și o iubită nu poate repara trecutului.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Raspunsul la intrebarile tale il stie doar Dumnezeu.
Incearca sa ajungi la slujba de Duminica, spune si tu o rugaciune, aprinde o lumanare. La un moment dat vei primi raspunsuri.

| ProExpert12 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu mai cred in Dumnezeu de mult. Mi-am pierdut orice credință!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ProExpert12):

Atunci pe cine intrebi? Fii sincer!
Tu ai nevoie sa vorbesti cu Dumnezeu. Poate ar trebui sa incepi sa IL asculti.

| ProExpert12 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Serios? După ce și-a bătut joc de mine?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ProExpert12):

Nu e cazul sa te certi cu mine.
Eu doar incerc sa-ti aduc la cunostinta ca exista un Plan Divin.
Te-ai gandit ca poate L-ai suparat? Poate ce traiesti acum te ajuta (cu sau fara voia ta) sa devii omul de maine?
Ce fel de om vrei tu sa fii? Unul manios, inutil cum ai scris tu sau vrei sa construiesti viata pe care ti-o doresti?
E mai bine sa il ai pe Dumnezeu ca aliat, decat sa traiesti fara nici un Dumnezeu.

| Kufu95 a răspuns:

Nu ești singur pe lumea asta, nu ai întâlnit persoane care să fie alături de tine, dar dacă ai merge în jurul tău, vei vedea că sunt oamenii care îți înțeleg situația. Nu trebuie să mori, pune mâna pe carte, termină măcar liceu ca să te poți angaja, sau dacă nu du-te la facultate în afară, că eu nu recomand facultățile de la noi și de acolo ușor, ușor vei începe să te dezvolți. O familie o vei putea tu să o faci când vei mai crește, apropo câți ani ai? Vei întâlni o femeie cu capul pe umeri, vei avea un copil, dacă dorești și nu vei proceda cum au făcut părinții tăi, sunt singur de asta.

| 1onur a răspuns:

Nu ești nici "în plus" și nici "inutil" trebuie să muncești dacă ești adult!

Și dacă ești la schoală trebuie să înveți cu Adevărat, dacă nu vrei să muncești prea mult, pe un salariul minim cu responsabilități și plății care sunt obligatorii, pentru un adult după o vârstă!

Și eu și alți oamenii au trecut prin o Groză! în viață dar dacă o săne victimizăm și doar o săne plângem! O sa fie vreodată doar asta "soluția"? Nu bine înțeles că nu! Mai ales după o vârstă! în cade trebuie să-ți porți singur de grijă, fiindcă părinți nu pot sponsoriza pe tavă toată viața! Viață bună!

Dacă ești un băiat minor, sau o fată minoră, Adolescenți, trebuie să vă țineți de schoală NEAPĂRATĂ! fiindcă vin vremuri mult mai dificile!, multe mai grele!, mult mai rele!, mult mai complicate!, pe care NU!, le vedeți acum la această vârstă, fiindcă sunteți sub protecția părinților!, veți înțelege doar când veți ajungeți să trăiți pe picioarele voastre! Și nimeni din uni "oamenii" nu vă vor vrea "binele" cu Adevărat! Decât Dumnezeul și Hristos! Sau părinți voștri!

Victimizarea!, și săne plângem de părinți! Dece fac așa și pe dincolo! Merge până la o anumită vârstă! nu lua de rău ce-ți spun! într-o zi o sa înțelegi cum este viața reală! adult! cu multe!

Dacă ne plângem din zona de confort! și mai și judecăm, sau găsim pe oricine vinovați da nu pe noi! E grav de tot!

| ProExpert12 explică (pentru 1onur):

Ba omule nu e vorba nici de bani, nici de muncă, de nimic material. e vorba de familie. e vorba că n-am avut niciodată o familie. lucrurile materiale nu au nici o valoare daca nu ai cu cine sa îi folosești.

| 1onur a răspuns (pentru ProExpert12):

Viața nu-i corectă cu toți oamenii! dacă avem posibiltatea de a munci, oportunitatea de a învăța o schoală, o meserie, un curs de ceva ca apoi să te poți realiza în viață! Trăiești mai bine decât mulți,... băieți de vârsta ta!

Sănt oamenii colegi de ai mei de muncă! Care au copii câte 4, alți au câte 5, au trăit prin creșă! Nau avut parte de părinți lor niciodată nici de o eugenie sau un suc! Au ajuns enorm de greu să aibă un loc de muncă să- fie stabili să-și poată întrețină soțile lor copii lor familia lor, + alte și alte probleme pe care le au de sănătate + alte probleme financiare! + și alte probleme cu copii lor de sănătate!

Tu ce probleme ai mai exactă? Cu care famili? Părinți tăi?, ce-ți fac părinți tăi? Îți spune să muncești? Sa nu mai mergi la schoală? Ai plăți de achitat?

| ProExpert12 explică (pentru 1onur):

N-ai sa înțelegi absolut niciodată. doar eu știu ce-i in sufletu meu. degeaba tot îți zic că nu o sa înțelegi. și nu mă tot lua cu munca și bani că nu îi vorba de bani omule

Păi bine îmi cer scuze cu Adevărat față de tine dacă eu greșesc! față de tine!

Zi ce ai pe inimă zi ce ai pe sufletul tău spune, eu nu te opresc Man! Poate găsim amândoi o soluție într-un fel sau facem sa fie bine, ce ai pățit frate? Ce ești atâta de supărat! Cine tea rănit frate, ce se întâmplat! Stau aicia pâine mâine decât este nevoie, te ajut cu ce pot dacă este nevoie, zi ce pot face pentru tine? Sa fi fericit cu Adevărat!

Ce pe ai pe Sufletul tău?, ce este pe sufletul tău? Ce ai pe inima ta? Ce pot face pentru tine frate? Este nevoie de ceva? pot face ceva pentru tine? zi, frate!

Ce nu înțeleg eu?

| J0B0MAT a răspuns:

Nimeni nu va putea vreodată să răspundă exact la întrebările de genul: de ce a trebuit să mi se întâmple mie x și nu y.
Dar familia de multe ori nu îți este alături, mai ales după o anumită vârstă.Și eu mă aflu în situația asta, iar pe mine familia în general mai mult m-a încurcat.Trebuie să înveți să te descurci singur.Ideal și moral este ca familia să fie unită, însă nu e nimeni obligat să îi pese de cineva dacă nu simte să facă asta. Distanțează-te de cei care sunt distanți cu tine și vezi-ți de viața ta.