| HardcoreCountry a întrebat:

Imi urasc viata! M-am saturat sa nu am prieteni adevarati, sa vorbeasca lumea cu mine ca cu ultimul om, sa nu fiu inteleasa, sa plang, sa sufar, m-am saturat de tot ce exista pe lumea asta si vreau sa mor! Ce sens are viata cand nu o poti trai? De ce sa traiesti, daca nu esti fericit?
Poate ma ajutati voi cu un gand bun...
Multumesc oricum...

20 răspunsuri:
| ThePunisher a răspuns:

Prietenii buni sunt un lucru rar. Oamenii din ziua de azi sunt falsi, poarta masti. Daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi, trimite-mi un mesaj.

| William a răspuns:

Ei bine draga cum te-o fi chemand in cazul tau viata are un sens si anume sa te asiguri ca nici vietile celorlalti nu sunt fericite. Cineva a spus '' Nu ajunge ca eu sa castig, toti ceilalti trebuie sa piarda'' In cazul tau ai pierdut si ei au castigat, cum sa le dai voie sa fie fericiti? eu nu as face asa ceva, as face tot ce pot sa le fac viata un chin. Sa nu iti faci tie rau, fa-le lor rau pana la urma e vina lor ca esti asa de trist/a nu a ta.

| Jane a răspuns:

Buna! Sa nu te gandesti niciodata sa faci vreo prostie pentru ca, crede-ma, nu merita. Viata e frumoasa, merita traita si nu trebuie sa te dai batuta asa de repede. Crede-ma, stiu ce spun. Nu trebuie sa te temi, doar treci printr-o perioada mai dificila din viata ta, cu totii trecem prin asta la un moment dat, insa trebuie sa iesi singura din ea. Autosugestioneaza-te, spune-ti singura ca totul este si va fi bine, iesi din casa, fa cunostiinta cu oameni noi, distreaza-te si uita de toate supararile. Sunt sigura ca totul va fi bine, numai ca, pentru ca ceva sa se intample, trebuie sa fii si tu sigura.
"Nu te teme niciodata de umbre! Ele arata ca exista lumina prin apropiere." (Gary Sinise)
Sper ca te-am ajutat!

| mihaelaanamaria22 a răspuns:

Crezi ca numai tu esti barfita sau nefericita? ce ar insemna, ca toata lumea sa se sinucida sau cine stie ce sa fc? In viata ai sa gasesti fel de fel de oameni asa ca pregateste-te de pe acum

| IoanaTempah a răspuns:

In viata nu ti se ofera totul pe tava trebuie sa lupti pentru fericirea ta ca nu vine nimnei la tine sa-ti dea " Poftim fercire ". Oricat ar fi lumea de proasta trebuie sa luptam sa fim fericiti. Sunt singura ca parintii te sprijina si ei sunt cei mai buni prieteni nu acei asa zisi prieteni care iti sunt mai mult dusmani.

Inceraca sa te calmezi, in viata trebuie sa-ti cauti fericirea si totul va fi bine.

Sper ca te-am ajutat >:d

| Amidepsi a răspuns:

Am avut cateva tentative sa imi fac prieteni dar de fiecare data am fost "injunghiata pe la spate". Nici nu sti de cate ori i-am auzit barfind despre mine ca si cum as fi invizibila.Au fost momente in care toata scoala tipa la mine, ma brusca si imi vorbea cum vorbesc cei cu vocabular de 100 de cuvinte pentru ca doua "amice" au avut chef sa faca pe victimele.(Si asta ca multumire pentru ca le ajutasem la un test important).Am avut la un momentdat o depresie urata de tot(Venea sfarsitul lumii,eu nu meritam sa traiesc,intreaga lume ma ura pentru ca eram proasta si mai rau,le dadeam dreptate. Apoi nu puteam sa dorm,ma trezeam plangand in hohote si ma durea,nu stiam ce, nu stiam de ce, dar ma durea ingrozitor. Daca mi-ar fi zis cineva atunci sa ma sinucid...nu stiu.)Din fericire acum imi dau seama cat de naiva eram.Am deschis ochii si am privit in jur:eram o fata cu tot viitorul inainte, cu o familie care ma iubea, desteapta si frumoasa(trebuia sa imi ridic moralul cumva). Deci mi-am canalizat energiile in ceva creativ.Acum scriu poezii si in acelasi timp si pictez.Fac niste portrete bunicele.Si m-am hotarat ce vreau sa fac cu viata asta care inainte parea sa nu aiba sens. Vreau sa devin un psiholog, ca sa ii ajut pe cei care trec prin aceleasi probleme prin care am trecut si eu. Sfatul meu e sa nu alergi dupa prieteni, e foarte greu sa ii prinzi.Doar gandeste-te la cine esti si cine vrei sa fii. Poti sa reusesti,crede-ma, eu am putut. Daca faci asta toate se vor rezolva, nu o sa fie simplu de la inceput dar ideea este sa lupti.Prietenii vor veni si ei, doar deschide-ti ochii si primeste-i cu bratele deschise.bafta!
b.blue_butterfly@yahoo.com(in caz ca vrei sa mai vorbim big grin )

| Amidepsi a răspuns:

William-Ceilalti au actionat ca niste inconstienti si au ranit o persoana fara nici un motiv suficient de bun.Din punctul lor de vedere asta e intr-adevar un castig.Dar tu il poti numi asa? Eu il numesc rautate.Si poate ca nu e bine pentru ea sa atace pe toata lumea, pentru razbunare.Inteleg ce vrei sa zici insa eu cred in karma(nu in feng shui si tot restul, doar in acest concept). Deci toate se intampla cu un scop.Stiu ca uneori doare sa fii cel dragut si corect cand ceililalti te trateaza ca pe un animal,dar de ce sa faci lucruri pe care sigur le vei regreta?
HardcoreCountry-Doar fii tu si nu lasa pe nimeni sa schimbe asta,ia controlul asupra vietii tale, nu e asa de greu daca ai incredere si esti pregatita sa infrunti toate prejudecatiile lumii. Poate ca nici nu iti vrea raul chiar asa de mult, poate ca e totul doar in imaginatia ta.Deschide ochii, zambeste, si totul o sa fie bine.

| Ervin a răspuns:

Şi ce ai de gând mă? Să devii EMO, să-ţi faci venele în forma chinei? E mai bine aşa mă?! Viaţa i făcut să fie trăită, şi vorbesc cu tine ca cu ultimul om pentru că îi laşi să o facă! Nu ai pic de ambiţie omule! Fără ambiţie eşti un nimeni! Şi dacă vrei să fi aşa toată viaţa, e alegerea ta, însă dacă rei să fii un om normal, alegeţi prietenii cu grijă, nu lua orice idiot ca prieten. Atât am avut de zis. P.S.:ervingroove @yahoo. nu om fi prieteni în realitate, dar măcar virtual să ai un prieten la care să te confesezi, my man.

| RbD a răspuns:

Crede-ma,trec prin ce treci si tu. De multe ori sunt de aceeasi parere cu tine. Dar ceva ma trage inapoi sa nu fac o nebunie. Prietenul meu,de exemplu, de cate ori ii zic ca o sa dispar din viata lui si a tuturor, imi explica ce sens are viata. Tu trebuie sa traiesti pentru ca e o perioada a vietii in care treci prin incercari. O sa vezi ca nu va dura mult pana cand vei fi fericita. Nu fa vreo nebunie. Traieste-ti viata! De accea ti-a dat`o Dumnezeu! Sa o traiesti!

| lo a răspuns:

Viata ti-o faci tu, draga mea! Esti responsabila pe viata ta da-i un sens.ai auzit expresia"cum iti asterni, asa dormi?"Nu-ti mai plange de mila pentru ca cu cat te lamentezi cu atat o sa-ti fie mai rau.Fi fericita pentru simplul fapt ca traiesti si esti sanatoasa.Invata sa vezi partea plina a paharului"eram suparat ca nu aveam de incaltat dar azi am vazut o pers care nu avea picioare". Aplica niste principii in viata ta si mergi pe ele.Creazati viata in functie de cum vrei sa fie.Stiu ca e greu sa lupti dar trebuie s-o faci daca vrei sa fi fericita, daca nu traba ta plangeti de mila si uita-te la fericirea si realizarile altora...Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| johnydark a răspuns:

Cineva mi-a zis odata pe marginea unei prapastii: "Vrei sa mori, sa uiti, sa dispari ca ultimul microb de pe aceasta lumea? sau vrei sa traiesti, sa lupti, sa simti si mai ales sa fii fericit. Toti suntem pierduti in felul nostru in aceasta lumea, dar viata da sens acestui haos care ne inconjoara. Nu incerca sa privesti lumea prin ochii celorlalti, priveste lumea prin ochii tai si incearca sa fii tu insuti. Prieteni se gasesc, oameni mereu vor vorbi, raul va exista mereu, dar tu vei trai si undeva acolo vei realiza ca merita sa ca macar sa incerci sa traiesti cu adevarat." Pentru mine aceste vorbe mi-au schimbat viata, sper sa faca la fel si pentru tine. Succes, spor si orice s-ar intampla tine minte: Tot ce conteaza in viata esti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moarte frumoasa.cine e prost sa moara.deja mi-a dat o lacrima.imi intrase ceva in ochi.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

și eu sunt în situația asta dar încerc să mă gândesc că în viitor va fi mai bine nu-ți face griji va fi mai bine sunt sigură iar moartea nu este o soluțiewinking

| NuStiuCeNumeSaImiPun a răspuns:

crying si eu is cam in aceeasi situatie crying crying numai ca eu am o prietena adevarata da doar una care vine peste o saptamana... in rest parca as vrea si eu sa mor. crying Ceva sfaturi pentru noi?

| consiliera a răspuns:

Nu dispera.Esti tanara.Asa is oamenii din ziua de azi,profitori, barfitori, speculanti.Nu trebuie sa fii si tu asa.Nu ai intalnit omul potrivit.

| LoveSelena a răspuns:

Gandeste-te ca la un momend dat va veni si parte frumoasa.Asa li se intampla tuturor.Gandeste-te ca paritii tai te iubesc, ca iubitul tau te iubeste(daca ai), ca toti vor suferi dupa tine daca faci vreo prostie.Deci sa nu faci vreo prostie. Gaseste-ti cu atentie prietenii

| ShadowSKQ90 a răspuns:

Incearca sa te gandesti la ce iti place tiewinkingsi incearca sa faci ce iti placewinkingbft

| Iubeste a răspuns:

Asta e o perioada...cand suferi si plangi si dumnezeu plange si sufera? vrei sa-l ranesti? Nu te-ai gandit de ce mereu o mama ii spune propiului sau copil mic.sa nu mai planga ca se supara dumnezeu?

| bubble_5017 a răspuns:

Buna.stai lin,ai o perioada mai grea! cu totii avem! nici eu nu am prieteni,ma rog,nu am nicio prietena, sunt toate niste invidioase, u te-ai gandit ca asa este si in cazul tau? invidia...DOMNUL te pune la incercari,sa vada, daca renunti la EL, daca renunti sa fi pe calea LUI.supararile astea sunt incercari din partea LUI! cand te simti rau,citeste ceva,asculta muzica,iesi in parc,udeva,singura, unde sa poti gandi in liniste! numai fi asa rea cu tine, haide ca totul va fi bine.te pup:*:* succes