| anonymous6777 a întrebat:

Îmi vine să mă îndepărtez de majoritatea persoanelor apropiate.Am acel feeling de a studia pentru a fii de nota 10, sa fac mai mult sport(și acum fac destul) și să am multa grija de mine, iar la școala sa nu mai vorbesc cu nimeni pentru că toți comentează și nu vreau sa fiu la nivelul lor de scăzut.Dar singura chestie care mă oprește este că nu pot să renunț la persoanele dragi pentru că știu că după o sa fiu singura și nu mă pot întoarce la acele persoane că nu merge așa viața.Dar sincer chiar vreau sa fiu singură și făra prieteni

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" anonymous6777: Am acel feeling de a studia pentru a fii de nota 10"

incă nu-l ai chiar de 10. "fii" ăla se scrie cu un singur "i"

| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa ne simțim perfecți sau mai sus decât alții.

Și eu sunt genul de persoana mai introvertit de fel, dar asta nu înseamnă că dacă voi vorbi cu cineva ma va trage în jos intelectual, ca nu toți sunt melteni prosti și eu cea mai deșteaptă.

Nu te oprește nimeni sa faci ceia ce îți dorești. Poti sa te afunzi în studii și sport și sa nu ai ieșiri de grup, cu prieteni etc.Iar cu familia sa vorbești strictul necesar.Dar sa fi sigura ca nu greșești.

| FilipSorin a răspuns:

Stai liniștita, sunt si eu cam la fel ca tine
Doar ai nevoie de niste persoane noi si sa fie perfecte pentru tine, poate vrei sa nu te streseze sa nu te jignească etc.
Asa sunt si eu