anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi vine sa ma omor.mama mea ma ameninta ca daca nu termin cu calculatoru si daca mai gressesc si iau la scoala o nota mica ma bate pana imi da sangele.
Mie mi se pare ca il favorizeaza pe fratele meu mai mare (are16)ani, deoarece la el nu tipa si nu il ameninta cu bataia.
Dati-mi un raspuns va rog!

Răspuns Câştigător
| thelastc a răspuns:

Aşa se întâmpla şi cu mine... dar de la un timp după ce am crescut nici nu o mai interesa...adică nu aşa de mult ca la început.
aşa sunt mamele disperate ...am avut o perioada in care înnebunise straight face

54 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci cred ca nu te iubeste si il iubeste pe fratele tau mai mult
daca tie iti plc sa stai la calculator fa-ti temele invata la el ca asa gac eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu mai stea asa mult pe comp si sa invete bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Georgiana pai chiar astazi mi s-a intamplat ca mama mea sa nu ma dauca in parc.Nu ceda in fata mamei tale. Spune-i ca asta se intampla cu notele mici. Spune-i ca esti fata ei si ca este sange din sangele tau

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te poti spanzura. astfel scapi de chinurile vietiiwinking

| PREDAERIK123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar asa de prosti erau oameni in2020 =/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Kill her, dar consecintele sunt severe. poate nu atat de severe decat sa fii torturata de o dioata. eu pe a mea nu am tupeu sa o omor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te rupe pe genunchi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sal omori pe fratele tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

thinking iti inteleg situatia thinking vrei alternative? sfoara, jugulara...laughing sunt multe cel putin astea-mi plac miebatting eyelashes sau. pur si simplu... confused tine-i piept. infrunt-o. happy ideea e sa pari matur in fata ei. la certuri etc. happy si arunca-i in fata ca face diferente intre tine si fratele taubatting eyelashes big grin *o-r sa ma-njure pentru. postul asta laughing *

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o mai bate maicutza mea ca ea nu vrea degeaba sa moara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu crede ce spune mama ta. spune asta numai ca sa incetezi cu calculatorul si sa te sperie.asa sunt toate mamele mai putin a meatongue
si ai grija sa nu te omori intr-o zi pentru ca o sa regreti.asa am facut si eu.am luat 10 pastile si am vomitat toata ziua si a doua zi mi-a fost rau, abia ma tineam pe picioare...si nu iti doresc sa treci prin ce am trecut eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai Locic Invata si Tu daca nu vrei cearta in familie ia un 10 la o materie sa vezi ce o bucura

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu mai sta si tu la calculator in timpul saptamanii si invata mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da...
asa patesc si eu
doamne daca merg acasa cu un 9 zice ca imi taie netu si imi vinde pc :O
acum am luat 8 in teza :ss
mi-e frica sa ii spun
nu stiu cum o sa reactioneze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna Draga Georgiana, acum am vazut ce ai scris. Imi pare rau ca treci prin asa ceva, probabil ca si ea la randul ei a fost batuta si asa stie sa se comporte cu tine ca fata, probabil de aceea fratelui tau nu ii spune nimic, tu fii tare, timpul le va rezolva pe toate, incearca totusi sa vb cu ea, sa ii spui ce simti, nu te inchide in tine si nu te gandi sa iti iei viata, ea ti-a dato D-zeu, esti cu un anumit scop pe acest pamant. Ai grija de tine. Fii tare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine e aceeas chestie doar ca am frate mic de 3 ani pe mine tot ma cearta nu ma lasa sa`mi cumpar haine care imi plac! o urask nu e un raspuns dar...na

| Gamerita a răspuns:

Mama tu esti eu JR! rolling on the floor) EXACT ASA E SI LA MINE! +)))

Răspuns utilizator avertizat
| TheAngel_1502 a răspuns:

Si eu am probleme cu mama. Nu fumez nu beau, am 14 ani. Tot imi comenteaza si cand ii zic ceva intelege doar ce vrea ea. Am momente cand pur si simplu imi vine sa o omor jur. Exagereaza, imi distruge copilaria, la 14 ani la 9 trebuie sa fiu acasa, asta in vacanta, nu mai spun in timpul scolii, la ziua verisoarei mele nu m-a lasat sa ma duc, ce sa fac eu la 14 ani in "crâşmă"? zice ea. Nu o mai suport dati-mi si mie un sfat sa o aduc cu mintea la cap

| anonim_1121 a răspuns:

NASOOOL ok stiu sentimentul fi ingerasul izolat fa tot posibilul oricat de proasta ar fi ma ta. NU TE SINUCIDE CA MORI

| missj a răspuns:

Painti nu iti vor raul, vor ceea ce e mai bun pentru tine chiar daca cateodata exagereaza cu disciplina.Trebuie sa vorbesti cu ea despre chestia asta.Si conversand toate se pot rezolva.

| Gabriela1989 a răspuns:

Draga mea, nu stiu cat de bine inveti tu si cat de mult timp iti petreci la calculator, dar trebuie sa te gandesti ca mama ta iti vrea bine, poate nici tu nu te omori cu invatatul si ea vede ca poti mai mult dar nu vreiDa-ti interesul mai mult pentru scoala si arata-i ca vrei si tu sa inveti mai mult, sa iei note mai bune, si o sa-si schimbe atitudinea fata de tine.In ce priveste calculatorul, ar trebui sa il lasi pana ce iti termini temele si dupa aia stai in fata lui la jocuri sau alte chestii. O metoda ar fi temele la calculator, faci exercitii pe internet, banuiesc ca exista si asa ceva

| robert_6277 a răspuns:

Taie-i gatu' da-o dreacu de proasta ca asa sunt mamele retardate anti-sociale, sa pleci afara si sa nu-i raspunzi la telefon s-o intimidezi sa-i bagi spaima in ea! Daca nu, baga cutitul in ea mai taie din ea da-o dreacuu!

| Vasile_Andrei_1997 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla...crying
Dar nu te speria... mai lasa pc...

| ratza a răspuns:

Ok, te omori...si ce ai rezolvat? Nu vb ca ajungi in rai sau iad oh go on tot ce faci este sa ratezi viata, frumoasa sau urata,(asta depinde numai de tine) frumoasa daca inveti si dai la facultate sau stiu eu, iti gasessti un loc de munca, urata daca stai numai pe calculator sa vb cu baietii de pe mess... U ce zici? Stai si la calculator dar si invata, sau poti folosi calculatorul sa inveti, te documentezi, referate etc.