| imiplacesamergladelfinariu a întrebat:

In aceasta vara mi-am dat seama ca imi place de un baiat si nu stiu cum sa-i zic. eu sunt si mai timida si... ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| LostInMyDreams a răspuns:

BUNA! Pai daca esti mai timida si nu ai curaj sa ii spui fa-l sa isi dea el seama ca tu il placi.Adica prin gesturi,vorbe... poate ar merge.Dar totusi fa-ti curaj sa ii spui ce simti pentru el daca nu poti direct incearca prin messinger, sms, pune un/o prietena sa ii spuna pentru ca daca nu ii spui totusi odata o sa il pierzi...Mult Succes!

3 răspunsuri:
| Jeanny22 a răspuns:

Inainte sa faci ceva, orice, trebuie sa verifici daca este sigur. Sa nu cumva sa aiba prietena! Caci atunci totul este in zadar!
De obicei nu fetele fac primul pas, dar daca tu spui ca baiatul merita, poti incerca sa-i spui ceea ce simti pentru el.
Invita-l undeva, la un suc, sau intr-un loc in care sa va simti amandoi bine. Poti incepe prin a discuta lucrurile banale cu el. Poti incepe sa il priveste mai insistent... Iar apoi iti poti marturisi ca tu il placi mai mult decat pe un prieten. Trebuie sa fii atenta la cum reactioneaza el. Apoi poti sa-l intrebi daca si el simte la fel pentru tine. Iar de aici daca te place preia el comanda...
Ai grija! Mult noroc!
Jeanny22!

| AlinaOneDirection a răspuns:

Incearca sa te lasi purtata de val!

| Andra2012 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa-i spui pe mess sau sa pui un prieten sa-i spuna.