| AndreiMadalin8 a întrebat:

In asteptare

Buna TPU am si eu o mare problema. Deci intr.o zi am intrat pe fb la pc si era logat contul lui mama. Desi nu e frumos m.am uitat prin mesaje si am observat ca erau mesaje de dragoste pt un alt tip(normal...e casatorita) si de la un timp vb la telefon mult pe ascu s trite multe mesaje stiu ca are pe altul dar ce sa fac sa ii spun familiei mele lui tata?

7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu e o idee buna sa ii spui tatalui tau. Daca esti baiat destept si ai ocazia, poti face in asa fel incat tatal tau sa descopere singur. Daca ai fi fost fata ai fi putut eventual vorbi cu mama ta, dar ca baiat nu merge. Si foarte probabil ti-ar fi spus ca iti inchipui.

| SkyPilot a răspuns (pentru SkyPilot):

Acum am vazut ca ai o sora. Daca e mai mare ca tine, incepi prin a discuta cu ea. Daca e mai mica las-o balta, la 14-15 ani nu are cine stie ce minte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa afle tatal tau de omu asta dar nu de la tine..Ma refer sa il faci sa vada dar sa nu stie ca tu ai facut asta intentionat

| Alexandr a răspuns:

NU ii spune tu tatalui.Cheama-l sa-i arati ceva gen poza si intra din greseala la maica-ta in mesaje...Ai grija! Daca totusi ii spui s-ar putea ca mama ta sa se supere RAU pe tine(chiar sa inceapa sa te urasca)... poate urma un divort!

| Dracoola a răspuns:

Andrei, viata mamei tale nu te priveste, esti liber s-o judeci in sinea ta, dar sa fii turnator este josnic. Fii demn.

| alecsicu a răspuns (pentru Dracoola):

Tu esti mama lui!

| Dracoola a răspuns (pentru alecsicu):

Da, te-ai prins happy