| SERIALS a întrebat:

In ce circumstante un barbat gay ar putea sa se casatoreasca cu o femeie hetero?

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De putut ar putea numa faza e ca nu te va atrage sexual

| Violleta2022 a răspuns:

Casatoria este posibila doar daca se cade de acord asupra inclinarii sexuale si se accepta comprimisul de ambele parti.
Cunosc 2 familii aici, in care barbatul este gay si totusi s-a casatorit pentru ca era de familei buna si nu voia ca printii si rudele sa stie adevarul despre el. Ba chiar s-a culcat cu sotia lui calculat, in peiroada fertila ca sa faca copilasi, dar el si-a continuat viata secreta alaturi de un alt barbat.
Bineinteles ca atat el cat si sotia lui, aveau relatii extraconjugale.
Este o practica folosita des, mai ales daca barabatul provinde dintr-o familie buna sau are o functie mare de stat/ parlament samd.

| SERIALS explică (pentru Violleta2022):

Mai povesteste despre astfel de familii? Tu de unde stii atatea?

| Violleta2022 a răspuns (pentru SERIALS):

Traiesc in tara in care Mardi Gras-ul se serbeaza cu mare fala si parada, unde gay si lesbienele nu se mai ascund, ci isi declina orientarea sexuala in public.
http://www.mardigras.org.au/......ty-mgparty

In Parlamentul australian avem gay si lesbiene, care au declarat public ca sunt.

http://www.australianlgbtiawards.com.au/......-year.html

http://electionwatch.unimelb.edu.au/......oliticians

Cat priveste cuplul care au deja 2 copilasi si doar el este gay, intamplarea face sa-i cunosc bine, ea este romanca, iar el este englez. El venit cu parintii de mic pe aici, provenind dintr-o familie aristocratica... dar cu preferinte pentru baieti. Tipul este CEO la o corporatie financiara si intamplarea a facut sa lucreze cu romancuta noastra, care la o bauta, i-a aflat secretul. cum se intelegeau bine ca colegi si cum se apreciau, au convenit sa se casatoreasca si fiecare sa-si vada de viata lui privata, dar acasa, sa aiba familie normala. Asa au ajuns sa aiba 2 fetite si din afara sa para cuplul perfect, dar in realitate, fiecare are cate un iubit.

| SERIALS explică (pentru Violleta2022):

Scuze, ce semnifica Mardi Gras? Ce inseamna asta? E denumire de festival sau?

Da, interesanta familie formeaza astia. Oare chiar au facut sex impreuna ca sa faca acei doi copii? Sau pe alta cale au facut copiii? Dar tu cum ai aflat asta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru SERIALS):

Mardi Gras este cel mai mare festival/carnaval cu parada, al gay-lor si lesbiencelor, desfasurat pe strazile principale ale marilor orase din lume: in Sydney in Australia, New Orleans in America samd.
Festivalul este anual si este intotdeauna in prima sambata a lui Martie.

Aici ai imagini de la Mardi Gras 2017:
https://www.google.com.au/......ps?/search

Aici ai imagini de la Mardi Gras 2017 de la Sydney, Australia:
http://www.abc.net.au/......ey/8324896

Mai multe aici:
https://www.google.com.au/......ps?/search

| ania a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu cred că dacă ar vrea el ar putea să meargă la o consilierea creștină de tipul ELLEL Ministries care știu că are centre și în Australia ca să înțeleagă cauzele pentru care a ajuns să se simtă atras de băieți și dacă ar vrea ar putea să ierte persoanele au fost parte la ajunge la aceste senimente și să fie eliberat de ele.Studiile creștine spun că atunci cînd nu ai în anii formativi o relație împlinitoare cu o persoană de același sex, o cauți ulterior toată viața și ajungi să sexualizezi nevoia normală de a avea în copilărie o relație foarte apropiată cu cineva de aceași sex.( mai sunt și alte cauze). Cred că ar fi mult mai fericiți și copiii lor de asemenea, dacă ar vrea să renunțe la trecutul lor și ar alege calea lui Dumnezeu de iertare, dedicare, fidelitate.

| Violleta2022 a răspuns (pentru ania):

Poate tu nu stii, dar in Australia traiesc mii de gay si lesbiene, care nu au nevoie de consiliere crestina, pe aici crestinatatea este intr-un procentaj foarte mic, probabil 15-20%, din cauza ca sunt foarte multi: musulmani, budisti si alte religii.
Religia se respecta aici, neavand voie sa convingi pe nimeni ca religia ta este cea buna sau cea adevarata si dreapta, fiecare avand dreptul la religia lui, sau la non religie.

Studiile crestine iti spun tie si celor crestini, dar nu spun nimic si nu inseamna nimic pentru unul care nu-i crestin.
Nu stiu cum de nu poti intelege, dar NU este legal aici sa spui cuiva asa ceva si nici sa incerci sa-l convingi ca religia ta si crestinismul sunt ceea ce-i trebuie lui.
Sunt parlamentari si oameni politici carea sunt gay, medici si alte persoane cu functii importante, si nimeni nu se poate lega de ei, sau spune ceva care sa-i defaimeze, pentru ca drepturile omului nu permit si nu ai dreptul sa judeci, sa arati cu degetul sau sa intervii in credinta omului, indiferent de ce natura este.

Trebuie sa intelegi ca aici, oamenii au o alta mentalitate, mai larga, mai libertina, traind dupa bunul plac. Atata vreme cat nu incalci legile tarii si nu faci rau celor din jur, ai dreptul sa traiesti cum doresti!

Pana si unii romani ajunsi pe aici traiesc dupa aceste reguli, avand copii si traind fericiti, fara sa se casatoreasca, pentru ca legile tarii acorda drepturi elagle si celor care traiesc in parteriat, la fel ca cei care traiesc casatoriti. Cat priveste casatoria religioasa, din ce in ce mai putini o prefera, mai ales cand este atat manipulare religioasa.

Știu care e situația în Australia, am multe rude acolo. Sunt convinsă că nu sunt fericiți copiii lor, ca de altfel toți copiii din cuplurile în care părinții nu sunt fideli și de sexe diferite.Fiecare copil are nevoie și de ce e specific afecțiunii feminine și de ce e specific afecțiunii masculine.Și mai mult decât de părinți care îi iubesc pe ei au nevoie de părinți care se iubesc unul pe altul.

Fericirea depinde de noi, de ce alegem si ce vrem noi de fapt de la celalalt, nu tine de religie, nu tine de parintii nostri.
Cunosc familii care sunt divortate, iar copii lor s-au casatorit si sunt fericiti, sau vice versa.
Intamplarea face sa am 2 copii si pot sa te contrazic cu asta, copii mei sunt in relatii fericite amandoi, chiar daca nu sunt casatoriti, pentru ca, casatoria aici nu este atat de importanta, cat este importanta dragostea pentru celalat, intelegerea, compromisurile, fidelitatea samd.
Valorile vietii aici sunt un pic rasturnate de mentalitatea populatiei si a mediului in care traim.
Degeaba sunt eu crestina si cerdincioasa, daca copii mei, desii increstinati si crescuti cu religie, au ales o viata mai libera de religie si au partneri non-credinciosi, fiind fericiti si fara religie.

Cat priveste traiul alaturi de gay ori lesbi, nu-i rau pe cat pare din afara. Sunt oameni normali ca si noi. Lucrez cu doi colegi care sunt gay si sunt niste oameni inteligenti, placuti, muncitori, colegi buni... in plus, sunt discreti cu viata lor intima si cu preferintele lor. In plus, ma simt foarte sigura in prezenta lor, stiind ca nu-mi vor face avansuri, sau apropouri sexuale, asa cum ar face unul normal ( ma rog, asa cum imi facea romanul nostru, harasandu-ma).
Intamplarea face sa cunosc un cuplu de lesbience care au avut deceptii in dragoste si au decis cu multa veme in urma sa nu se casatoreasca, devenind cuplu de lesbi. Au chiar 3 copilasi, facuti prin inseminare artificiala cu un tip care-i gay. Ma crezi ori nu, dar fetele alea traiesc normal, ca si noi, tatal copiilor este chiar prieten cu ele si este prezent in viata copiilor, la fel ca orice tata, doar ca nu au sex intre ei.
Copii nu sunt privatid e dragostea materna sau cea paterna si totusi sunt fericiti.

Înțeleg ceea ce spui dar și statisticile legate de gay și lesbiene ( că rata de suicid e cu 70% mai ridicată ca la hetero, că trăiesc cu 10-15 ani mai puțin decît ceilalți că relațiile nu durează mai mult de 5 ani) după mine arată că nu e forma de relație pentru care a fost proiectată ființa umană, că îi dăunează.Am citit marturia unei fete crescută de două mame care spunea că deși ambele au fost bune și iubuitoare i-a lipsit enorm încurajarea și validarea feminității ei din partea unui tată.

Ania, nu stiu de unde ai scos tu statisticile astea, dar eu lucrez cu gay si lesbiene in Australia, ii cunosc, stiu 2 familii cu mama, tata si copii, care sunt impreuna de o viata, ca au copii cu facultati terminate, si se inteleg minunat, singurul lucru diferit in casnicia lor, este ca nu au sex impreuna, ci fiecarea are cate un iubit.

Mai am un cuplu de lesbience care sunt impreuna de 14-15 ani si au 3 copilasi, facuti prin inseminare artificiala cu un prieten bun, care-i gay. Iarasi relatie de lunga durata si linistita, tatal (gay) implicandu-se in cresterea copiilor.

Mai am un coleg de servici gay, indonezian, fiind intr-o relatie de pe vremea facultatii, acum avand 33 de ani (deci realtie de 12-13 ani de relatie- destuld e stabila si fericita se pare).

Din punctul meu de vedere, ceea ce vad eu in jur, relatiile gay-lor si ale lesbiencelor sunt mai de durata decat casniciile clasice, pe aici. Pe aici, oamenii se casatoresc pe la 35-40 de ani, fac 2-3 chiar 4 copii, dupa care se despart. Procentajul este cam 50%.

Rata de sinucideri este mare la adolescenti si tineri pana in 25 de ani, in general cand sunt in relatii mixte, unde intervine inselatul, violenta domestica si manipularea psihologica.
Dar procentajul masiv al sinuciderilor este cel aparut in urma consumurilor drogurilor, care ii duce pe tineri la depresii masive, schizofrenie si sinucidere.

Stiu bine ce vorbesc, nu din auzite, ca traiesc si muncesc alaturi de ei in Australia de peste 20 de ani.

In Romania, din cauza educatiei, lesbianismul nu este privit cu aceeasi ochi si intelegere ca in occident. In Romania inca sunt cupluri casatorite longevive, casnicia mixta este inca pretuita si aprobata, dar afara, nu mai exista aceasta dorinta, pentru ca legile te protejeaza si daca tariesti in concubinaj, avand exact acelasi drepturi ca unul casatorit.

Intr-o tara unde jumatate sunt fara religie si cealalta jumatate sunt amestecati: crestini, musulmani, budisti, bahai, samd nimeni nu comenteaza si nu-ti spune ce-i drept si ce-i corect si daca gresesti ca este rau din cauza ca nu ai religie. Asa ceva nu ai voie sa faci aici, pentru ca te poti alege cu o arestare!
Fiecare religie are dumnezuel lui si fiecare care sustine ca dumnezeul lui este cel adevarat.
Ca-ti place sau nu, aici esti obligat sa traiesti sa sa respecti religia fiecaruia, fara sa intervii si sa-i renegi religia, fara sa-i spui tu ca greseste si fara saincerci sa-l manipulezi.
Uita-te la arabi, care se omoara intre ei din cauza religiei, pentru ca unuii sunt musulmani si alti crestini.
Asemena conflicte sunt peste tot pe glob, pentru ca, biserica incearca sa manipuleze masele de oameni, si sa-i puna sa faca ce vor ei, iar atunci cand intr-un stat sunt religii diferite, se isca si razboi.
In Australia, pana si contarctele de munca prevad ca nu ai voie sa discuti religie la munca sau sa intrii in conflict verbal cu colegii de munca. in plus, scrie calr in contract ca nu ai voie sa stai la mai putin de 1 m de colegul tau, sa-l atingi sau sa faci glume cu tenta sexuala, pentru ca pot fii interperetate ca harasament sexual.
Nu ai sa vezi pe strazile Australiei, sau prin mijloacele de transport in comun, nici un gest facut aiurea, nici o aluzie sau vreun mitocan care sa-ti faca cu ochiul, sau sa intre in vorba cu tine ca sa-ti propuna ceva, cum se intampla pe strazile din Romania, asa ceva pur si simplu nu exista aici!

Știu și din poveștile rudelor cum e în Australia, am un unchi, o mătușă(care sunt acum în vizită la noi în România) și patru verișori primari cu copii, cu care avem relții apropiate.E fain că e interzisă hărțuirea sexuală, că nu vezi gesturi aiurea știu că acolor se pune mai mare accent să respecți liberatea altuia.
Dar pe de altă parte cred că trebuie recunoscut faptul că toate concepțiile despre lume și viață sunt exclusiviste. Dacă ne gândim de exemplu la apriția universului cred că nimeni nu se gândește serios că parțial a apărut datorită Creatorului creștin, pațial conform genezei hinduse, etc.Toate perspectivele le exclud pe celelalte.Și cei ce susțin că toate religiile au aceeași valoare spun de fapt că se înșeală și greșesc cei cred una dintre ele.Cei ce spun că totul e relativ sunt de acord că totul e relativ înafară de afirmația în sine că totul e relativ, pe care o cosideră ca fiind adevărul absolut. Degeaba îmi spune cineva că religia mea e bună dacă la finalul vieții sufletul meu e pierdut.Toți intuim în adâncul sufletului că nu cum vedem noi realitatea e hotârâtor ci cum o vede, cum o judecă și ce relație avem Cel ce e cauza întregii existențe.

| minrest a răspuns:

Daca e o prost ituata acoperita fara peste. Ea e argumentul lui ca nu e gay, iar el argumentul ei ca nu e prost ituata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand caieste-te abandoneaza pacatul grav al homosexualitatii si roaga-te lui Dumnezeu pentru iertare prin valoarea jertfei lui Cristos. Odata ajuns in acest stadiu te poti considera un om pur imaculat si curatit de tot trecutul tau murdar. Apoi iti faci niste analize medicale sa vezi daca esti in regula cu sanatatea. Analize care sa detecteze daca ai virusurile HIV, VDRL, hepatita C in corp. Daca ies bine analizele esti in regula. Apoi cauta o religie corecta dpdv Biblic. Apoi cauta si gaseste o femeie care practica acea religie corecta. Nu ii spune ca ai fost homosexual decat daca vei dori sa o superi. Si gata! Ai rezolvat complet problema. Daca vrei sa o iei pe scurtatura dar nu la fel de bine poti ignora sfaturile mele de mai sus care sunt legate de Dumnezeu sau religie. Si gata! Ai rezolvat partial problema.

| Teffan a răspuns:

Un barbat gay poate foarte bine sa intretina relatii heterosexuale,doar ca nu simte nimic special.

De aceea,intr-o casnicie heterosexuala, nu e neaparat satisfactia sexuala problema, ci sentimentul de iubire, care e in lipsa.

De aici va aparea invitabila depresie, iar respectivul va incerca sa
duca o viata dubla.

De aceea niciodata nu e bine sa faci ceva pentru ca asa iti spune societatea.

| ASMA14 a răspuns:

Probabil cand isi doreste un copil al lui

| Coquiina a răspuns:

Pai cine sa faca mancare si sa-i sclavageasca acasa atunci cand e ocupat sa dea la bucy sau si-o ia la gaoz cu barbati?

| MrSkruffy a răspuns:

Cand fiecare dintr-e ei au ff mult in comun(gen aproape tot) ori asta ori din cauza unui c8il facut de ei.