Cine te a pus sa faci copil daca nu ai cu ce sa l cresti? Tu esti de vina ca nu ai reusit sa faci ceva sa ai bani sa ti cresti copilul,. Scoală nu ai facut la servici nu i ti place sa te duci, atunci ce i ti place? Sa faci copii asa nonstop?
Am pus o întrebare, am zis neapărat că sunt în situația aia? Eu vorbeam la modul că o femeie care nu are studii nu are alte opțiuni daca nu e ajutata, nu are vreo afacere sau e ajutata de părinți.De ce mereu vorbiți pe lângă subiect?
In orice domeniu gaseste de munca, unde nu se cer studii liceale sau diploma de BAC, ca muncitor necalificat.
Incearca la un spermarket sa pui marfa pe raft sau sa faci curat, sau in agricultura, pe la serele din marginea orasului, femeie de servici la vreo firma samd.
Tocmai am zis ceva unde poți câștiga decent.Cu banii pe care ii iei din domeniile pe care le-ai spus tu nu trăiești nici măcar singur fără copil și chirie.Cea mai ieftina chirie într-un ghetou e 800 de lei, copilul consuma cam 1000 de lei cu totul fara creșă sau bona că cineva trebuie sa stea cu el, mai adaugă mâncarea, restul cheltuielilor și rezultă că trebuie să mai vi cu 2, 3 salarii de acasă
Ti-am dat cateva exemple de munca decenta, dar daca tu o excluzi si nu-ti place munca, cum nu ti-a placut nici invatatul, atunci probabil ca nu-ti ramane decat prostituatia.
Pari a fi un om rebel din fire, care nu asculta de nimeni si face numai ce vrae, de aceea ai si ajuns la acest moment in situatia asta.
Poate ca-i timpul sa inveti ceva si de la oamenii maturi, care au realizat ceva in viata, cu o munca decenta.
Sunt inca la facultate, anul 2. Faptul că am rămas singură cu copilul pentru că tatăl lui l-a părăsit iar ai mei au spus ca nu este nepotul lor este tot vina mea. Se vede că mulți vorbiți fara să cunoașteți situația
Daca din faptul că în momentul actual dat fiind că nu am inca facultatea terminată și nu pot lua mai mult de 2000 de lei pe lună înseamna că nu-mi place munca problema e la cei care spun asta, nu la mine.Da, ii judec pe cei care au ajuns în situația de a avea 2, 3 copii la 30 de ani și job de paznic dar aici e cu totul alta situație.
Alta minciuna?
Tu nu ai terminat nici liceul dar acum spui ca esti la facultate?
"în 4 Iunie 2021 | Aldutssss31 a întrebat:
Ce se poate intampla daca i-am spus sefului ca am terminat anul asta liceul dar de fapt sunt a 10a(la seral)? In fisa postului scrie minim 12 clase."
sursa:
https://www.tpu.ro/......l-in-fisa/
A, acum vad ca de tine era vorba, scuze de intrebarea inutila de la sfirsitul raspunsului meu initial. La ce facultate zici ca esti? L-ai dat in judecata pe nemernic pentru o pensie alimentara? De parinti nu comentez, nu sunt primii si nici ultimii care in loc sa isi sustina copilul le pasa de "gura lumii" sau alte timpenii de genul.
In ce priveste intertinerea si hrana copilului, tatal copilului are obligatia sa-i plateasca pensie alimentara, iar tu primesti 600 lei alocatie lunara, pana ce copilul implineste 2 ani.
Prostitutia e infractiune, nu domeniu.
Sunt foarte multe meserii in care are sanse: femeie de serviciu, camerista, barman, ospatar, ajutor de bucatar, casier/lucrator comercial, angajata pe la un birou de printari si multe altele.
Bineinteles. Comert, chiar daca e platit cam nasol. Editor web/content creator - nu ma refer neaparat la OF/Patreon cu adult stuff, desi nu zic ca nu ar fi si alea posibile. Nu e vorba de scolile absolvite, ci de cum o duce capul si daca e dispusa sa invete chestii noi. Nu, daca ma refer la OF/Patreon, continutul adult nu implica musai sa se dezbrace, desi majoritatea asta au in cap. Esential e sa o duca capul si sa aiba incredere in ea, nu sa fie o toanta lipsita de initiativa si care nu e in stare sa lege nici doua cuvinte in romana. Tu esti acea femeie sau intrebarea e la modul general?
Ori sa iti gasesti mai multe joburi part - time, in domeniul curateniei sau la supermarket-uri, ori receptionera la un hotel, sau ca ospatara la un local mai select si foarte frecventat de persoane, ori in ultima instanta daca chiar nu poti face fata, un studio de videochat ceva care sa nu te puna in situatia de a te prostitua real cu barbati.
Sunt mame care nu au nicio clasă și au câte 2sau3 copii acei oamenii au găsit de muncă cinstită fără sa facă prostituție și au grija de copii lor iar tu spui ca nu poți găsi de muncă cu școala și liceul terminat jale rău)) de tot.
Tu vorbești de oameni care probabil stau la părinți și nu plătesc chirie și au un job de genul din care trăiesc, greu, dar trăiesc.Eu acum vorbeam strict de cineva care nu are casa, părinți care sa stea cu copilul.
1.Agricultura(salariile sunt acum 3000 minim)... poate ai noroc si iti ofera si cazare si poti ramane cu bebelu'
2.Asistent Contabil
3.Comert cu amanuntul chiar si pe internet in special pentru cosmetice
4. Daca ai cunostinte minime de operare PC, marketing afiliat sau relatii cu clientii
5.Sau de ce nu chiar si constructii(instalatii sau dupa un curs/2/3,electrician)