Linda, depinde. Nu as fi ramas in relatie "pana apare altcineva". Decat genul asta de relatie am preferat mereu singuratatea. As fi ramas in relatie daca ma simteam bine in relatie, daca imi iubeam partenerul si daca as fi fost la varsta la care nu-mi doream casnicia.
Primul meu partener sexual a fost un barbat cu care stiam sigur ca nu ma voi casatori. Fiindca nu vroiam eu. Eram atrasa fizic de el, ne intelegeam bine, dar era un tip neserios, infidel, nestatornic si stiam ca nu as putea trai toata viata langa el. Cu toate astea am avut o relatie frumoasa si am ramas prieteni (am fost fiecare la nunta celuilalt).
Depinde foarte mult de fata, poate fi o obsedata, o razbunare, o prostituata s-au placere...
Mi se pare ceva normal
Sunt persoane care nu vrea nimic altceva de la respectivu/a decat o partida de sex...
Din lipsa de ocupatie, din curiozitate, din obisnuinta sau pur si simplu din dragoste pentru persoana respectiva...
Poate sunt compatibili in pat, insa nu si-n afara acestuia. O satisface sexual, insa nu sentimental.
Daca relatia se rezuma numai la sex, deci sentimental nu este nimic, atunci la mijloc sunt interese!
Vorbim despre un lucru comun in zilele noastre, acum se pune accent pe compatibilitatea sexuala a partenerilor, se face proba asta inainte de toate.Am auzit de multe cupluri care au ajuns la divort pe acest motiv, al incompatibilitatii.In concluzie, nu cred ca o fata isi pune problema asta inainte de a face sex cu cineva, nu este obligatoriu ca o relatie sexuala sa fie urmata de o casnicie.
In privinta legaturii dintre sex si casatorie, fetele se impart in doua categorii:
- cele care isi pastreaza virginitatea pana la casatorie, ca un dar oferit viitorului sot (din fericire aceasta categorie este pe cale de disparitie)
- cele care isi incep viata sexuala inainte de casatorie.
O fata care isi incepe viata sexuala inainte de casatorie doar pentru ca este convinsa ca baiatul se va casatori cu ea nu face decat sa se autoamageasca. Ea face parte indiscutabil din a doua categorie, insa ii place sa creada ca face parte din prima, desconsiderandu-le pe cele care o fac fara sa se ascunda dupa deget. Si tot de aici fac parte si cele care fac sex prin alte locuri, in speranta ca fecioria sta in himen, indiferent de ce bagi in gura si de ce iese prin fund (pentru pudici: ma refer la alimente, sa va fie rusine daca v-ati gandit la altceva).
Depinde de multi factori...varsta...relatia voastra.
Daca te iubeste...etc
Eu cred ca dorinta fizica nu are nimic de-a face cu viitoarea casnicie. Eu, cand am facut dragoste prima data cu actualul meu sot, il doream coplesitor de tare, desi nu ma gandisem nici o clipa ca am putea sa ne casatorim (aveam pe vremea aia vieti aproape paralele).
Dumn @ - astept de la fete acest gen reactie - imi place foarte mult de un tip, stiu sigur ca nu va ramane cu mine, dar macar cat timp el mai este dispus, sa am parte de componenta fizica
Brigaela @ daca dupa ce ati inceput partea sexuala, ti-ar fi spus ca stie sigur ca nu va fi niciodata sotul tau, ai fi continuat sa ramai in relatie (inclusiv sexuala), poate pana apare altceva?
Brigaela, ma gandesc ca ai dreptate, fete care nu sunt la varsta la care intr-un timp relativ apropiat ar dori sa se casatoreasca accepta relatia sexuala without thinking at marriage.
O fata neserioasa, fara principii si valori, ar putea accepta o relatie sexuala cu un baiat care nu va deveni sotul ei. Putem numi relatia cu cele mai frumoase cuvinte, insa denumirea originala este curvie. Aceasta te va costa mai devreme sau mai tirziu cum nici nu te astepti: de la reprosuri din partea celui cu care te vei casatori, pina la boli, distrugere in casatorie si chiar moarte.
http://sarivan.wordpress.com/2010/11/28/curvia/