| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

In cine ti-ai pune increderea cea mai mare, in tine sau in o persoana din anturaj?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

În propria mea persoană. Oamenii nu mai ştiu ce e încrederea.Ce spui tu răsună şi în alte voci.Aşa că dacă ai ceva de spus,taci,păstrează-ţi gândurile şi mergi mai departe. Oamenii nu mai arată compătimire pentru marile suferinţe, ci întorc privirile zâmbind, bucurându-se de necazurile altora.Eu ma învăţat multe în viaţa asta, deşi sunt abia la început de drum...Dar ştiu că niciodată nu e bine să te încrezi prea mult în oameni.E dur şi greu de suportat să vezi cum te trădează o persoană în care ţi-ai bazat toată încrederea.I am Nobody4Nobody,for everybody.

8 răspunsuri:
| GandesteLogic2011 a răspuns:

In cine imi spune instinctul, dupa ce ma consult cu el.

| AlinaaAli a răspuns:

In mine,si poate pare demodat sau ciudat ceea ce iti zic, dar daca vrei sa ai incredere in cineva care nu esti tu, alege pe mama ta! eu am 22 de ani si am destule prietene,dar nici una nu stie despre mine cate stie mama, cred ca ea e singura care intotdeuna imi da un sfat din sufle si cred ca e singura care intotdeauna mi-ar vrea numai binele, restul te-ar "rezolva" din toate partile daca ar putea si te lasa cand te astepti mai putinwinking

| janynefeaver a răspuns:

Singura persoana in care poti avea cea mai mare incredere esti tu insati. Sa nu uiti asta niciodata.

| GameMaster23 a răspuns:

In minebig grin

| zozo74 a răspuns:

In mine si iti recomand ca si tu sa ai cel mai mare incredere in tine. Succes

| Dinuuu a răspuns:

Cea mai mare increde o poti avea doar in tine!

| AdyForLife a răspuns:

Intr-o persoana din anturaj, mai putin in mine

| Kathy130 a răspuns:

In mine. Unii oameni par a fi prieteni tai dar de fapt te ''injughie'' pe la spate