| CATALINAal a întrebat:

In clasa noastra a venit o colega noua, iar prietena mea, care statea mereu cu mine, acum sta cu colega noua si mai au si secrete fata de mine.Se duce pe la ea si se intalnesc mereu in oras, fara sa-mi spuna sau sa ma cheme si pe mine.Inainte iesea mereu cu mine, dar acum nu.M-am gandit sa ma distantez de ele si sa-mi caut alti prieteni.Ce ar trebui sa fac? Ar trebui sa mai vorbesc cu ele? Am prietene si mai bune, dar nu stau in oras.Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| lo a răspuns:

Pentru inceput, poti sa vorbesti cu prietena ta si sa vezi de ce se comporta asa fata de tine.In funtie de raspunsul ei, ia o decizie.Nu te tine dupa ea/ele. Daca un te vor in grupul lor inseamna ca un te merita.Problema este ca, prietena ta un stie semnificatia cuvantului "prietenie", isi schimba preitenii ca sosetele si se comporta urat cu cei vechi.Nu stie sa isi consolideze prieteni, ceea ce se spunse un stei sa lase loc de "buna ziua", iar cu timpul un-i va fi bine, cand va avea nevoie de cineva, un va avea pe nimeni deoarece ii alunga pe toti de langa ea.Pentru tine, coportamentul ei, poate sa reprezinte o lectie, a ceea ce un trebuie sa faci.Cautati alte prietene si distreaza-te cu ele, cat despre faptul ca te vorbeste; toata lumea vorbeste despre toata lumea, cheia este sa un te lasi afecatat de acestre vorbe, mai ales cand tu te cunosti si sti ce faci.Succes.

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Salut, salut, ceao, ceao.
Si restul ce ai de vorbit, vorbeste cu alte persoane.

| irina20 a răspuns:

Lasa-le!
Nu cere explicatii. Odata ce ea se fereste de tine, bate apropouri ca tu sa te simti si sa iesi din peisaj.
Fa-ti alti prieteni, alta gasca in care ea sa nu fie inclusa.Chiar daca prietenele tale nu sunt din oras cu tine, va puteti vizita in week-end, sa dormiti impruna, sa va distrati.Sunt multe lucruri ce pot fi facuta cu prietenii de la distanta.

| andru10best a răspuns:

Nu te tine de ele pentru ca o sa cazi prost. Daca vor sa petreaca timp cu tine, o sa petreaca. Mai bine vorbesti cu prietena ta si o intrebi care este problema.
Bafta!

| Diddutzu a răspuns:

Si eu am patit la fel anul trecut si la noi in clasa a venit o fata foarte fitoasa de parca cati ani avea si cine era.Eu cred ca ar trebui sa-ti cauti alti prieteni si sa le lasi in pace. Imi pare foarte rau pentru tine :* si sper sa-ti faci alti prieteni cat mai repede :*

Mult Succes:*

Răspuns utilizator avertizat
| pastru009 a răspuns (pentru CATALINAal):

Interesant...