| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

In curand se apropie ziua iubitului meu si nu prea stiu ce sa-i iau.Implineste 20 de ani. M-am gandit la un ceas dar are ceas asa ca nu mai are rost sa-i iau inca unu si alta varianta ar fi un parfum.Alte idei nu mai am poate imi dati voi vreo idee.Nu prea ma pricep la cadouri pentru baieti.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tricou sau ceva de iarna.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică:

Am uitat sa mentionez ca nu vreau sa-i cumpar haine. Orice in afara de haine.

| CrimiNNaLBoy a răspuns:

Poi depinde de buget. Ii poti lua un telefon iar poza de fundal sa fie cu voi 2.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru CrimiNNaLBoy):

Nu am buget prea mare asa ca as prefera chestii care nu sunt asa de costisitoare.

| CrimiNNaLBoy a răspuns (pentru Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Atunci ai zis ca nu vrei haine. Eu iti pot sugera sa iei un tricou sa te duci la un mall si sa imprimezi o poza cu tine si cu el sau ii poti prepara singura un tort si sa scrie Te iubesc, La multi ani! Vezi tu happy

| Ady05 a răspuns:

Numai sa nu incerci ceas, fiindca ceasul inseamna despartzire.Inceara ceva de genul mik, ieftin si dragut...ca de exemplu o bratara happy

M-am gandit si eu la un tricou personalizat dar...nu stiu daca o sa-i placa.E primul cadou pe care o sa i-l fac si de asta sunt asa de indecisa.Multumesc pentru raspunsuri.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru Ady05):

Ady multumesc pentru raspuns dar nu-i plac bratarile lantisoarele si chestii de genu.chiar nu stiu ce sa-i iau.

| CrimiNNaLBoy a răspuns (pentru Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Ce zici de un parfum? Nu trebuie prea scump, i-ai pe gustul lui. Legi parfumul cu o ata si ii pui un biletel cu "La multi ani! Te iubesc!" sau ceva de genu. Eu ma duc pana la piata o sa ma mai gandesc pe drum.
Numai bine

O idee buna o sa ma mai gandesc.

| lizaaa a răspuns:

Sunt si eu exact in aceeasi situatie:S.nici eu nu stiu ce sa-i iausad. vroiam sa-i iau un ceas da m-a vazut mai jos ca inseamna despartirebig grin:-

| Addina a răspuns:

Ceasul nu inseamna despartire, sa fim seriosi!
I-am luat sotului meu un ceas in urma cu vreo 7 ani laughing
Nu mai credeti in superstitii care n-au logica.
In legatura cu cadoul. poate un puzzle cu voi doi... sau o pernuta cu poza voastra, sau un globulet cu ceva poza in el.