| Allyţu a întrebat:

In curand vine ziua prietenei mele celei mai bunebig grin
Este o fata finuta si ii plac lucrurile alese cu bun gustbig grin
Ce cadou ma sfatuiti sa-i iau?straight face

Fundita happy

Răspuns Câştigător
| Anonim69 a răspuns:

Finete, bun gustthinking hmmmmthinking pai ii poti lua o esarfa mai speciala, sau o brosa draguta, poate si mai draguta, gasesti in MeliMelo, o bratara, inel, lant! Eu stiuthinking, astea sunt lucruri finute pentru o persoana cu " bun gust"laughing

8 răspunsuri:
| cυρcαкє a răspuns:

Idei:

-o haina frumoasa de firma
-o bijuterie
-un parfum
-o ciocolata foarte buna
-un telefon (dar nu cred ca ai chiar asa de multi bani)
-ceva de pus in casa(cum ar fi: un tablou, ceas etc.)
-o carte (daca poti afla fara sa stie ce carte adora cel mai mult)

Chiar nu mai am idei... Dar sper ca te-am ajutat.Pa-pa!

| Allyţu explică:

Eu ma gandeam sa-i iau un ceas de mana sau o bratara happy

| MimiPopescu a răspuns:

Eu iti recomand sa ii iei- o cutie de bijuterii facuta manual.
- o vaza pe care o poti decora tu. O cumperi fara niciun model si apoi o pictezi cum vrei. Crede-ma cadourile hand made sunt de foarte bun gust.
- ii iei o carte. Recomand:,, Patul lui Procust" de Camil Petrescu. Apoi pe prima pagina ii scrii ceva care sa ii aminteasca de tine.
- tu stii cel mai bine care sunt hobby-urile ei. Foloseste-te de asta. Daca ii place fotografia iai o husa noua pentru aparat. Daca ii place pictura un set de acuarele in ulei, un sevalet etc.
-un cadou de mare finete, un bilet la un recital de balet. Dar acestea sunt foarte scumpe dar efectul ar fi unul pe masura.
-o esarfa de matase albastra pe care sa o asortezi cu un tablou pe panza. (suna ciudat, nu? dar crede-ma ar fi bun gust)
- un parfum mai special.
Cam astea sunt ideile mele pentru un cadou mai special si de bun gust.

| kozmyn7 a răspuns:

Hmmm...ai putea sa ii cumperi un parfum, sau un ceas... big grin

| AndreeaRoxy a răspuns:

Pai ai putea sa ii iei o pereche de cercei sau un lantzisor gandeste-te daca e ceva care si-a dorit in ultima vreme

| AndreeaRoxy a răspuns:

Ii poti lua o pereche de cercei sau un lantzisor... daca nu incearca sa te gandesti daca e ceva ce si-a dorit mult in ultima vreme

| Ionii13 a răspuns:

Deci zici ca e prietena ta cea mai buna.thinking
I'ai ceva de culoarea ei preferatasmug.
Sau mai bine i'ai un animalut de plus foarte mare...
Ceva ce sa ii aduca mereu aminte de tine.
Du'o la o prajitura, la o pizza sau cheam'o peste noapte la ''o petrecere in pijama''.
Daca este cu adevarat o prietena buna v'a aprecia gestul.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sai cadonezi o bratara fina si cutia sa fie decorata cu banturi mici albe si lucite dar mici.Pe bune e un cadou deosebit si foarte fin.Iti garantez.