| Penther a întrebat:

În curînd va fi ziua de naştere al fratelui meu. Dar nu am nici o idee în privinţa cadoului. Poate îmi sugeraţi voi ceva?
Mulţumesc anticipat.

P. S. El împlineşte 16 ani.

12 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Un gadget ori un cutit de vanatoare.

| xibalba a răspuns:

Gandeste`te la hobby`urile lui si i`ai ceva in legatura cu asta, sigur nu ai cum sa dai gres cu cadoul.

| xibalba a răspuns:

Ia-i. Acum am vazut greseala

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Trebuie sa stii ce ii place lui... un parfum fain sau un ceas frumos

| Sara a răspuns:

Baiat, hmm, adolescent? Poti sa i faci cadou un cd cu muzicaca lui preferata, chiar daca la moda este dowld de pe net, se va bucura de un cd original. Sau cumpara i tot un cd cu un joc de strategie, daca este adeptul jocurilor pe net. Cumpara i un joystick, un web cam, o tastatura mai noua, o imprimanta daca nu are. ceva folositor. Poti sa i cumperi si o pereche de papuci, ceva dragut, daca ai bani mai multi :d. La multi ani fratelui tau :*

| mcrenma a răspuns:

Hmm...ar trebui sa te documentezi sa vezi ce si cum. Poti vorbii cu prieteni de`ai lui sa vezi ce i-ar placea. Dar presupun ca ar fi dragut si ceva simbolic happy Bafta.

| kiddo a răspuns:

Un joc de calculator sau un program ceva pentru telefon happy am si eu un frate mai mic, si e innebunit dupa jocuri happy

| Mihaic93 a răspuns:

Prezervativ

| Teooo a răspuns:

Ai putea sa ii imprimi un tricou cu trupa/cantarelut lui preferata impreuna cu un cd cu aceeasi cantaret/trupa si o felicitare cu urarile tale. Succes! La multi ani fratelui tau!

| sHock a răspuns:

Poi in general tinerilor le plac lucrurile de firma.
Un parfum Lacoste, Adidas sau...
O bluza sau tricou.
Sau o bratara.de ce nuthinking

| teodorus a răspuns:

Inel vibrator + prezervativ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ceva electronic pentru clculator sau pentru telefon, accesorii sau cd-uri cu filme, jocuri sau muzica, depune pe play list multe multe melodii sa le asculte, asta sa fie cadoul tau si un film doua.