Daca nu v-au facut proces-verbal de contraventie atunci n-o sa mai fiti amendati.
De altfel si avertismentul este o sanctiune contraventionala si este aplicata fara a incheia un proces-verbal de contraventie.
Nu iti vine nimic.Ti-au luat datele, ca in cazul in care va imbatati si faceti o prostie, sa stie de voi, sa va aiba in vedere.stai linistit, a fost doar avertisment.
Nu o sa vina amenda, dar va avertizat sa nu se mai intample! Sa nu se mai repete niciodata in locuri publice! daca vezi pe cineva cu o sticla de bautura, nu o retine sa stai de vorba in locuri publice, lasa-le sa se duca acasa si sa va stabiliti o intalnire pentru a sta de vorba!
Prietene,nu te speria, eu de 4 ani de cand m-am mutat in in oras pentru liceu, cred ca mi-a luat politia datele de minim 30 de ori =]]
Nu te speria, fac aceste lucruri ca sa vada de unde esti, in cazul tau ca v-a vazut cu berea crezand ca sunteti alcoolici si altele; pe mine m-a luat ca steteam foarte tarziu pe afara cu rolele si din acest motiv imi luau datele.Nu ai cum sa primesti amenda si nici avertisment nu ti-a dat ca trebuia sa-ti dea o hartie scrisa ca un fel de proces verbal.In final, poti sta linistit.
Pai el si-a notat datele noastre asta ma sperie dar ceea ce ma face sa fiu optimist cat de cat este faptul ca tocmai politistul respectiv ne-a spus ca nu o sa vina nicio amenda.
Crezi ca trebuie sa avem motive grave de ingrijorare?
El a spus ca nu o sa primim amenda dar pe noi ne sperie faptul ca ne-a luat datele.