Sunt problemele voastre, doar voi cunoasteti adevarul, daca si nasii sunt de partea ei probabil e ceva putred la mijloc. Ce e curios e ca ati stat impreuna 9 ani si dupa 3 de luni de casatorie...Cinstit nu stiu ce sa iti spun, eu sunt casatorita de 35 de ani si in aceasta perioada nu am avut probleme de genul acesta, ne iubim si ne respectam, suntem sinceri unul fata de altul, fiecare are incredere in celalalt si comunicarea dintre noi e foarte buna.Cred ca la voi a fost lipsa de comunicare de asta nu a rezistat, fiecare crede ca dreptatea e de partea lui si nu isi asculta partenerul sa vada ce are de spus.Analizeaza bine relatia poate si tu ai gresit, incearca sa stai de vorba cu ea, daca nu raspunde la telefon, stii unde lucreaza sau unde locuieste, daca vrei sa iti salvezi casnicia e bine sa o cauti, macar vezi care e parerea ei, cine a gresit si cu ce...
Nu ai sp de ce va ti separat?/ motivul? aveti copii? ce explicatii ti-a dat de ce pleaca? pentru o lata persoana?//e greu sa ti sp daca ai sanse de impacare daca a hot asa repede de ce va ti mai casatorit? nu va ti cunoscut de 9 ani... daca stii ca nu ai facut nimic grav pentru ea atunci a gasit pe altcineva si .asta este .viata merge inainte desi ti ai pierdut 9 ani degeaba. dar exista si pentru tine un inger pazitor. optimist sa fii si vei vede a ce se mai intimpla ...bafta si mai vb
Daca erai baiat de treaba, venea singura sa-si stranga lucrurile, faptul ca a venit insotita spune totul.De ce crezi ca toti sunt de partea ei? de ce crezi ca nu te ajuta nimeni? raspunde-ti la intrebarile astea si apoi mai vorbim.Asa faceti cu totii, va purtati ca niste mitocani, umiliti, jigniti, dati cu pumnul in masa, dupa care cersiti un strop de mila, nu conteaza de la cine, important este sa va compatimeasca si pe voi cineva, macar pentru cateva secunde... offf