| floareasoarelui a întrebat:

In data de 23 septembrie am pus urmatoarea intrebare:

Zilnic in drum spre servici vad un baiat si nu stiu daca sa il abordez sau nu. Am impresia ca si el a observat ca avem traseu comun in drum spre servici ( metrou - autobuz). Nu stiu nimic despre el! Ce sa fac? Cateodata am impresia ca se enerveaza pe mine dar nu stiu din ce motiv! Pana acum o saptamana evita sa fie in raza mea vizuala! Am uitat sa precizez : eu sunt fata si nu am avut prieten niciodata!

Acum revin la acelasi subiect :
N-am reusit sa-mi fac curaj sa vorbesc cu el, mai ales ca de cate ori el m-a vedea incerca sa nu mai mearga in acelasi autobuz cu mine. Astazi dimineata cand ieseam de la metrou l-am vazut si m-am grabit sa prind autobuzul si nu i-am dat atentie. Cand a venit autobuzul s-a urcat si el si chiar s-a asezat foarte aproape de mine. Eu m-am asezat pe un scaun liber si am inceput sa citesc ceva. A stat pe langa mine vreo 10 min si apoi s-a dus sa se aseze departe de mine. Nu stiu daca el incerca sa intre in vorba cu mine. Cand a coborat din autobuz a venit spre iesirea unde m-a aflam, desi el se asezase pe un scaun aproape de o usa. Ce credeti? Incerca sa imi atraga atentia ca este dispus sa facem cunostinta?

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Poate crede ca esti timidahappy
La uni baieti nu le plac timidele'
SI eu am fost timid
laughingAbia astept sa dau de o timida[; x ]

| snowflake a răspuns:

De ce nu incerci tu sa faci primul pas? sa il intrebi de vb?
sau pur si simplu sa il saluti, un "buna dimineata" sau "din nou la munca" ar face conversatiewinking

| monique a răspuns:

Da, incearca sa se bage in seama, dar n-are curaj, fiindca nu stie daca esti interesata sau nu. Intreaba-l cat e ceasul, sau daca stie cum se ajunge de la locul x la gradina zoo (zic prostii, dar ca sa-ti dau un exemplu), si zambeste-i frumos. O sa isi faca curaj daca vede ca esti interesata.

| ioanaioana a răspuns:

Gaseste un subiect de discutie dar nul aborda rapid, ia-l cu incetisorul.Cine stie poate o sa se aleaga ceva intre voi.Bafta