| Nana18 a întrebat:

In fiecare an cind plec la mare cu dansurile merge si el noi mereu vorbim, ne amuzam, multe altele.Nicodata nu m-am gindit ca o sa ma indragostesc de el, dar anul acesta am inteles ca nu pot fara el.Noi in fiecare zi ne scriem pe internet si cind l-am intrebat iti place de mine a spus da da cind l-am intrebat vrei sa esim el ma intreaba tu vrei eu i-am spus asa si asa da el :aaaaaaaa: nul inteleg ii trebuesc lui sau nu. CE SA FAC SA FIU CU EL?

5 răspunsuri:
| crissyyo a răspuns:

Pai daca zici ca te-ai indragostit de el eu zic ca nu ai ce pierdehee hee zic ca da ar trebui macar sa incerci:*>big grin

| Simpatic a răspuns:

Mergi la mare cu dansuri? esti dansatoare l abara sau cum? happyNu ai mai mult de 13 ani dupa exprimare; nu te poti indragosti de cineva de la distanta, trebuie sa il cunosti. Daca simti o anumita "legatura" aceea nu este dragoste dar daca impulsul iti spune sa cunosti o anumita persona nu vad de ce nu ai face-o.

| Georgy_7404 a răspuns:

Poarta o discutie cu el vezi ce are de gand si daca si el vrea dc nu? orice relatie este o experienta de viata in plus asta in cazul in care nu v-ati potrivi dar gandeste-te daca va potriviti daca ramai cu el pentru todeauna? incearca parerea mea

| Georgy_7404 a răspuns:

Poarta o discutie cu el vezi ce are de gand si daca si el vrea dc nu? orice relatie este o experienta de viata in plus asta in cazul in care nu v-ati potrivi dar gandeste-te daca va potriviti daca ramai cu el pentru todeauna? nu vad dc nu parerea mea

| Hhsygfn a răspuns:

Intreaba-l in fata. Daca vrea sau nu sa fiti impreuna.
Daca chiar te place o sa spuna 'da'. Desi fii atenta cu elwinking