Cumpără un jurnal ceva mai aspectuos și scrie pe fiecare pagină câte o amintire frumoasă de a voastră și și mai bine dacă îți amintești și data
de exp : data 24 martie 2018 : îți amintești când am fost în locu x și am făcut aia aia aia aia etc.
Fa-i un cadou simbolic, tu esti cel mai frumos cadou sau ar trebui sa fi, va fi multumit asa. Ia ceva bun de mancare, mancati, sarbatoriti asta, si asta e super.
Cand vine vorba de cadouri barbatii prefera ceva practic.
Face pipi pe el de jurnal, perna cu inimioare sau cana.
O sticla de vin decenta sau una de coniac fin.Ar trebui sa stii daca -i place coniacul sau whiskey.
E iubitul tau de 5 ani... tu ar trebui sa stii ce ii place si ce nu
Daca zice unu din noi, parfum, telefon, ceas.nu stiu etc
si nu ii place?
Poți să îi faci cadou, un parfum sau un ceas dar cel mai frumos ar ar fi un tablou de cuplu cu voi 2 atârnat pe perete.
Frumos, sa va tina!
Poti sa ii cumperi o perna in forma de inimioara pe care sa o personalizezi si sa scrie pe ea "5". Sau o poza cu voi/momente memorabile.
O cana cu un mesaj personalizat legat de asta.
Orice poti personaliza.
Îți dau câteva sugestii:
Un parfum
O cană sau o pernă personalizată cu pozele voastre
Un ceas sau o brățară personalizate
O servetă
Un tricou personalizat cu poze de ale voastre sau cu un mesaj
Un breloc sau lănțișor personalizat
Butoni pentru o cămașa sau o cravată
Sper că te-am ajutat!
Eu unul m-as bucura sa primesc de la iubita mea, un parfum si un obiect ceva ex: un lantisor. Mirosul v-a ramane mereu in minte, iar obiectul nu se va termina, va stii mereu ca este de la tine.
Ofera i o seara romantica de neuitat...asta este cel mai frumos cadou, si anume timpul petrecut impreuna.Colectionati amintiri, nu obiecte.
Mario1996 întreabă: