Eo iti propun sa nu-l bagi in seama un timp, astfel isi va da seama ce pierde dar daca nu se va intoarce la tine sentimentele lui pentru tine au trecut! BFT
Eu cred că ar trebui să nu-i mai ceri tu scuze.
Așteaptă să îți ceară el scuze.
Și daca nu merge să ști că profesorul meu a zis așa:
Trebuie să ierți mereu oricât de mare ar fi greșeala. Dacă nu ierți este un păcat.
Sper că te-am ajutat!
Esti prea insistenta...nu-l baga in seama si daca te place va veni el la tine sau poti sa-l chemi sa va intalniti si sa ii spui ce ai pe suflet si daca va intelege va veti impaca daca nu nu
Mai sunt baieti oricum bafta
Si eu m-as fi suparat. Detest fetele care stiu doar sa barfeasca. Uneori ceea ce este intre mine si ea, intre noi doi trebuie sa ramana si nu sa afle orice "vai, prietena cea mai buna".
Grow up un pic, invata sa iubesti cu adevarat, sa respecti ce simte celalalt, sa tii pentru tine si abia apoi nu vor mai fugi baietii care vor ceva serios cu tine. Pana si fundita data mai sus spune tot despre firea ta.
Mult... succes.
Eu zic sa actionezi indiferenta la tot ce iti spune el, prefa-te dezinteresata. El o sa vada o schimbare, si o sa fie mai interesat de tine, zic eu.
Dar daca el nu reactioneaza deloc inseamna ca sentimentele lui pentru tine au apus.
In orice caz, eu in locul tau as lasa baietii deoparte si m-as axa pe carte. Acum tu faci cu vrei