Imi pare sincer rau pentru tine! Te inteleg perfect pentru ca si eu am intrat intr-o relatie de alta natura - romantica - cu prima fata care mi-a aratat putina atentie. Si a iesit rau de tot. Dar am invatat lectiile trecutului si acum imi este bine. Hai sa iti explic unde ai gresit: la inceput colegei tale - hai sa-i spunem A - ii placea de tine pentru ca erai diferita de ea si era intrigata de felul tau de a fi. La inceput tu erai TU - o persoana unica cu chestiile alea unice care te defineau pe tine - mai 'quarki' daca stii ce inseamna. Dar pe masura ce A ti-a dat atentie, ai inceput sa descoperi ca iti placeaceasta atentie, si ai inceput sa devii ca un fel de catelus pe urmele lui A. TU ai devenit FALSA. A este o fire independenta care nu-i plac persoanele 'clingy' si false. Prin faptul ca nu-ti mai da atentie, te pedepseste si incearca sa iti arate ca modul tau de a fi nu este ok. Si are dreptate - nu este. Incearca sa descoperi cine esti tu, sa fii tu insati tot timpul, indiferent de cine vrea A, B, C, D, etc sa fii. Iar atunci, A va fi iar prietena ta cea mai buna.
Mi-e draga tare si țin la ea ca la o soră. Ieri când am venit şi am văzut-o după câteva zile am pupat-o pe față. A zis că să nu mai fac asta mai ales acum. Nu poate să fie falsă cu mine mai ales după ce s-a întâmplat. Când o să-i fiu dragă din nou o să simtă şi ea asta şi o să mă ia în brațe, pupe. Da până atunci nu! A zis că uneori nu îi place să fie aşa iubită nici de prietena ei cea mai buna sau fratele ei, etc. Se referea că înainte s-au întâmplat niste lucruri intre noi doua precum: am mintit-o natural cu lucruri micute, nu am putut sa o duc o data undeva cu masina din motive personale, am adus-o cu mine cand am avut un examen sa vada un apartament, dar aparent propietarul era plecat. In mare astea sunt intamplarile care ei i se par urate. Ar mai fi momentul cand am fost putin neindemanatica si am varsat un suc la Subway jos sau cand m-am uitat cumva la ea din cauza mimicii care o am la fata. Nu mi-am dat seama de lucrurile astea pana cand le-a aruncat asupra mea ca niste jigniri. Ce sfat imi dai? Intr-un fel vreau sa ma apropiu de ea si sa-i fiu din nou draga. A zis ca totul depinde de mine ca usa e deschisa, dar cand vad ca ma respinge asa parca nici nu mai am energia necesara incat sa fac ceva.
Poate ar fi vremea sa-ti cauti un prieten masculin! Se pare ca in grupul asta de prietene nu prea esti agreata din cauza acestei "prietene" care, nu-ti este de fapt prietenea deloc.
Poate este cazul sa-ti vezi de viata ta si sa mai ceri atentie d ela o persoana care nu numai ca-ti spune ca nu te agreeaza, dar iti inchide si toate portile de contact cu ea, eliminaud-te de pe site-urile online unde functioneaza.
Toate, dar absolut toate reactiile ei spun ca nu-i mai esti in gratii si trebuie sa dispari din viata ei!
Inseamna ca prietena ta cea mai buna nu a fost niciodata cea mai buna. Probabil era prietena cu tine din diferite motive, iar acum ca nu mai ii esti de folos te-a lasat. Daca iti era prietena cu adevarat nu facea ce a facut. Daca, chiar ii pasa de tine, o sa incerce sa se intereseze de tine, sa te caute, sa vada ce mai faci, sau daca esti bine, dar daca nu te cauta, inseamna ca nu ii pasa de tine. Las-o pe ea sa faca prima miscare, daca vezi ca nu a facut-o, inseamna ca nu ti-a fost prietena niciodata.
Tu ai perceput-o ca pe cea mai buna prietena dar ea nu simtea la fel. Daca ea simte asa, mai bine sa o ignori si sa-ti gasesti alte prietene. Poate ar fi bine chiar sa-ti gasesti alta colega de apartament.
Inseamna ca nu iti este prietena. Daca tu crezi ca nu ai deranjat cu nimic inseamna ca ea te-a folosit cu ceva anume, sau poate ai fost de ajutor si acum nu ii mai esti de folos. Cu rusinea, nu suntem perfecti si fiecare avem defectul asta. daca ea se crede perfecta nu are decat. Asteapta sa dea ea un semn, persoane sunt multe oameni mai putin. Daca ea rupe de tot legatura nu are decat, stii cum se zice > Cel mai bun prieten iti este cel mai mare dusman! < Prieteni iti poti face oricand, doar sa stii cum sa ii alegi. Daca ea nu mai vorbeste cu tine, ea pierde ..nu tu!
Eu cred ca ea ti-a fost prietena din interes, dar daca ti-a fost prietena foarte buna inainte, iar acum se poarta mai urat, poate ca i-ai facut sau i-ai spus ceva fara sa-ti dai seama.Si in legatura cu celalalte prietene ale ei,probabil ca prietena ta a trecut prin ceva iar celalalte doua au consolat-o,iar tu nu,si asa s-a atasat de ele mai mult, sau nu stiu e doar o opinie...Dar oricum, eu nu as vrea sa mai fiu prieten/a cu o persoana asa cum ai descris-o tu mai sus, de ce ai vrea sa stai pe langa o persoana care doar te jigneste. Oricum, sper ca ti-am fost de folos
Dupa mine, daca ea i-a facut ceva prietenei ei cele mai bune fara sa isi dea seama, prietena ar veni la ea si ar discuta despre ce a gresit, daca exista. In fond, asta fac prietenii. Asadar, in mod sigur ea nu i-a fost prietena.