| Elena2106 a întrebat:

In ordinea importantei, care este prima: fericirea, banii, dragostea, sanatatea, faima?

Răspuns Câştigător
| metehne a răspuns:

Depinde de persoană în cele mai multe cazuri. Fiecare le va așeza cum crede de cuviință. Tindem sa punem pe primul loc ce ne lipsește. Asa ca dacă ar fi sa fac un 'top'. Pe primul loc ar fi sănătatea. Dacă o ai pe asta, restul e floare la ureche.
Pa, pa

16 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Sanatatea. Toate celelalte dispar odata cu ea (poate cu exceptia dragostei, in unele situatii).

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Sanatatea, fericirea, dragostea, banii, faima!

| Adry05 a răspuns:

Sanatate
Dragoste
bani
fericire oricum ai daca le ai pe primele 3
Faima

| RAY a răspuns:

Sanatatea,de ce? denisa care canta manele avea si fericire si banii si dragoste si faima si degeaba e moarta acum, vezi tu degeaba daca nu ai sanatate nu ai nimic, asta e adevarul, apropo denisa era olteanca =romanca

| Violleta2022 a răspuns:

1.Sanatatea
2.Fericirea si Dragostea
3. Faima si Banii

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sanatatea
banii
fericirea
dragostea

| Freya1 a răspuns:

Sanatate
Dragoste
Banii
Fericire
Faima
De ce? Sanatatea este principala ca sa poti sa faci orce in viata apoi dragostea sa poti avea parte de iubire si sustinere a celor dragi, bani ca sa nu ai greutati in dragoste si sanatate, fericirea ca vine daca esti sanatos esti iubit si ai bani, Daca esti sanatos iubit cu bani si fericit o sa gandesti limpede si bine si o sa iti poti crea ceva prin care sa ai faima.

| Nemessys a răspuns:

In primul rand satanatatea. Degeaba ai toate celelalte daca nu esti sanatos ca sa te bucuri de ele. In al doilea rand banii, apoi fericirea. Asta este topul meu. De celelalte nu am nevoie. Mai ales de faima. -_- Serios. nu imi place sa fiu cunoscut. Imi place sa fiu cat mai anonim.

| CleanHeart a răspuns:

Sanatate,dragoste,impreuna cu dragostea vine si fericirea iar banii ii faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanatate.Dragoste.Fericire.Bani.Faima(asta nici nu prea conteaza)

| Ryumex a răspuns:

Sanatatea e baza normal.
1.Sanatatea fizica cat si psihica.
Apoi, desii ai uitat esentialul, sunt: Inteligenta, Vointa si "Norocul" sau Gandirea Pozitiva, desii uneori toti le avem sunt foarte importante pentru a obtine, si a intretine cele precizate de tine: banii, cu care poti optine Fericirea materiala(lux, trai bun, etc orice) chiar si Dragostea sau Faima, desii aceastea sunt lucuri psihice care se obtin de obicei fara bani, banii ajutand doar la intretinerea lor.
Si sa nu uitam ca si sportul sau munca, care reprezinta efort fizic sau o viata activa, reprezinta un factor esential al vietii, lucru care sustin sanatatea sau traiul etc.

| viata0delash a răspuns:

Toti pun sanatatea pe primul loc. Da e drept ca sanatatea e importanta, dar ce rost sa traiesti o viata sanatoasa dar nefericit.
Cine a mentionat pe Denisa. Poate acum ea e moarta, dar a trait o viata plina de dragoste si fericire( nu stiu cine e ea dar dupa cuvintele tale asa ar suna)
Deci pentru mine mai bine sa traiesc o viata scurta inconjurata de dragoste si fericire decat una lunga si aiurea. Cat despre faima, o pun pe ultimul loc.
1. Dragostea
2. Fericirea(daca ai dragoste ai si fericire)
3.Sanatatea(cateva secunde de zambet prelungeste viata cu 5 mjn))
4. Bani
5. Faima

| regis a răspuns (pentru viata0delash):

Iti scapa un amanunt. Denisa o fi trait o viata plina de dragoste si fericire, dar asta se intampla ghici cand? Fix cand era sanatoasa... Nu stiu nici eu prea multe despre viata ei, dar poate cineva ne poate confirma cu cata dragoste si fericire a lansat vreo manea de succes direct de pe patul de spital.

| viata0delash a răspuns (pentru regis):

Mai bine ai sta pe patul de spital inconjurat de persoane dragi si de iubire sau mai bine ai fi sanatos ca dracu, si sa fii singur, sa traiesti 100 in singuratate fara sa stii ce e aia dragoste?

| regis a răspuns (pentru viata0delash):

Sanatatea are multe aspecte. E una sa iti curga nasul si sa fii inconjurat de cei dragi, e altceva sa te zvarcolesti in chinuri si sa citesti doar mila si durere in ochii celor din jurul tau. Sau ei sa te iubeasca si tu sa le dai cu toporul in cap, pentru ca tocmai ti-ai pierdut sanatatea mintala. Sau sa te priveasca printr-un geam, pentru ca esti intr-o camerala sterila. Sau, sau, sau.
Si in definitiv, nu ti-am contestat topul, poate al meu e gresit si al tau e bun, nu detine nimeni Adevarul absolut. Eu unul am contestat doar argumentul legat de fericirea Denisei.

| Daniel_Don_1978 a răspuns:

Sanatatea