Buna seara! asa se intampla cand sunt doua surori, cand sunteti aproape va certati, va bateti, dar ce va faceti daca una dint-re voi ar pati ceva grav? asa s-a intamplat si cu mine si sora mea...am avut o sora mai mare ca mine cu 4 ani, cand era acasa o certam saream la bataie, o jigneam, iar cand pleca in cantonamente s-au delegatii sportive, plangeam de dorul ei, si ma rugam sa vina mai repede acasa, dar cand venea era frumos o zi, apoi urma circul, nu a durat mult si in 83 a decedat, as fi dat orice sa o aduc inapoi, dar soarta a fost cruda cu noi si a luat-o la doar 18 ani, atunci am simtit ca s-a rupt ceva in mine, si astazi tot la fel sunt si simt o remuscare enorma ca nu am fost in stare sa ii zic ca o iubesc nu avem ce face asta e, dar cred ca trebuie sa indragim persoanele dragi noua si sa ii respectam atunci cand sunt in viata, nu cand pleaca"dincolo", apoi tatal meu dupa decesul surorii, a luat bautura si nu ne mai intelegeam cu el neam, erau zile de calvar, dar am trecut si peste asta, apoi in 86 a murit si tatal meu, as da, as face ceva sa ii pot vedea langa mine sa ii pot imbratisa chiar si pentru o clipa, dar din pacate nu se poate, incearca sa vb cu sora ta si expicai ca o iubesti prea mult si ca nu ii poti vorbi asa cum iti vb ea, ajut-o sa intelega ca are un comportament inadecvat statutului ei de domnisorica, si e pacat ca surori fiind sa va dusmaniti, sa va urati, etc... sper sa inteleagao seara buna
Rup-ei o mana sau un picior, asa te impui nu cu plame sau cu insulte. Sterge-i din calculator toate manelele, pune parola la pc si daca o spargepune un virus pecalculator, stiu eu unul care sa nu fie detectat ca virus, ci ca antivirus daca vrei trimite-mi mesaj si ti-l dau
Discuta serios cu parintii tai despre asta, lasa-i sa vada ca esti afectat de ce se intampla cu sora ta. Ce zici tu, in primul rand ar fi trebuit sa remarce ai tai parinti si sa ia masuri. Cu sora ta nu ai incercat sa vorbesti, sa o faci sa inteleaga ca nu trebuie sa se poarte asa(cel putin cu tine). Din moment ce sunteti gemene ar fi trebuit sa aveti o legatura mai speciala decat alti frati/surori.
Este nasoala situatia ta.incearca sa nu o bagi in seama pentru ca ea mai rau te ataca daca vede ca tu ii dai atentie dar cu manelele si astea e nasol.parintii nu iau nici o masura? incearca sa le spui ca tu nu mai suporti sa nu poti sa dormi noaptea sa te ameninte ca te bate si alte chestii.incerca sa vorbesti serios cu parintii si sa le spui de la cine a invatat toate astea. spune-le asaaca nu luati masuri si nu vorbiti serios cu ea eu plec de acasa sau imi dati camera separata de ea.eu nu mai suport daca intr-adevar ma iubiti si tineti la mine faceti ceva.cam astea sunt sfaturile mele dar te rog sa mai vorbim in privat sa pe mess:bebe_dulce98
Buna! Eu tot am asa situatie tot ma striga emo, tot asculta muzica, cinta dar nu are voce, ma enerveaza, (sora mea nu este geamana cu mine), citeodata ma gindesc NU VREAU SA TRAESC, fiindca eu tot am asa situatie nu te pot ajuta... dar as vrea sa ma ajue cineva si pe mine!
Sti ceva.nici obligatia ta nu este sa strangi dupa ea sau sai dai haine sa i le dea prietenilor ei. daca te bate bateo si tu si incearca sa nu mai fii asa de slaba si spuneo parintilor tot ce face.cand o vezi ca injura injuro si tu.si fai in ciuda intra si tu de dimineata pana seara la calculator si nu o; lasa si pe ea sa intre vedem daca ei ii convine sa faci asa sau sa nu o lasi sa doarma arata-i ca nu esti proasta.fii desteapta si pune-o la punct. Funda?:X:X
Sper ca ti-am fost de folos.Succes:X:X
Tu cel mai bine este pentru tine sa nu ii dai importanta ei,adica stii ca nepasarea doare cel mai tare... daca ea vede ca nu o bagi in seama si iti vezi de treaba ta o enerveaza sau ar vrea sa vorbeasca cu tine si nu poate, ar vrea sa te i-a la misto si sa faca ce vrea din tine dar nu poate pentru ca tu nu o bagi in seama, nu mai fa nici tu curat sa vedem atunci cine o sa faca...doar nu o sa stea in mizerie.
Multumesc tuturor de sfaturi, apreciez .
Am sa ii dau Caramelei fuda, m-a impresionat raspunsul tau si imi pare nespus de rau pentru. ce ti s-a intamplat.
@William : teoretic calculatorul este al meu. Ea are un laptop amarat.
Am sa incerc toate variantele, poate se va schimba, sau sper.
Effy35 întreabă: