Pe site-urile de dating, deseori se inscriu persoane cu probleme in a-si gasi relatii, alta data isi afiseaza alta identitate (un barbat se poate pretinde ca femeie si invers).
Acele persoane doar se distreaza pe site si nu doresc intalniri fata in fata.
Indiferent unde esti conteaza aspectu fizic, omule nu educatia conteaza si cum arati, daca esti urat ce sa iti fac sa vomit sa vezi
Nu refuza niciodata sa iasa cu un barbat bine nici daca e timid, se baga ea in vorba si tot iese bine, ala cand vede ca e bine, isi da drumu macar partial si nu mai e timid.
Ca sunt si fete timide, si baietii se duc cu ele daca arata bine.
Pai dacă nu ai încercat niciodată în viata reala sa îți faci o prietena, de unde ști cum sa te comporți cu o fata?
Nu e vorba de pretenții, dar și tu ca om nu vrei sa interacționezi cu cineva cu un comportament ok, ce sa ști cum sa vorbească cu tine, sa iti oferă o stare de bine în preajma lui și tot restul?
Am cunoscut vreo 2 prin online, cu care am și ieșit. Ce e asa greu sa te știi purta cu o femeie? Dacă am o șansă pai nu mai scap de o gagica apoi...
Ce e asa greu sa te comporți cu o femeie? Pai nu e greu, dar femeile sunt diferite.Iar dacă e asa ușor cum de nu ai o iubita?
O femeie ok va dori de la tine sa fi un om cerebral,cu capul pe umeri,independent,muncitor, ce sa ii ofere atenție și afecțiune, sa fi fidel, respectuos...
Dar mai poți sa dai și peste femei ce vor sa vadă în tine doar șmecherie, bani și figuri.Doar ca tu trebuie sa faci diferență între ele, iar dacă nu interacționezi cu femei (din familie, ca și prieteni etc) nu ai de unde sa ști ce sa alegi și ce e ok.
Pretentiile sunt aceleași oriunde dar in virtual fiindca nu te cunosc s-ar putea sa ai ocazia unei prime intalniri pentru a face cunostinta. Acea prima intalnire e edificatoare si fetele isi dau seama daca te plac sau nu. In realitate nu ai ocazia unei prime intalniri daca fata te cunoaște si nu te place.
In online femeia singurul lucru pe care-l vede la tine e aspectul fizic si in special fața... le doare-n pix ca esti tu nu stiu ce tocilar de treaba si educat, una e sa interactionezi f2f, alta e prin poze si mesaje... Femeile de pe tinder si etc, dau swipe right doar la aia cei mai frumosi, musculosi, inalti si cu stil, pe aplicatiile alea ele primesc sute poate chiar si mii de like-uri intr-o saptamana, nu dau 2 bani ca esti tu fiu de profesor Trebuie sa intelegi ca in dating esti intr-o permanenta competitie si mai exista alte sute de barbatii ca tine cu bun simt si educati, poate chiar si mai buni, singurul lucru care conteaza e aspectul fizic pentru ca cu asta atragi, cu educatia si caracterul pastrezi.
As zice ca e un procent de fifty-fifty.
De obicei atat barbatii cat si femeile sunt reticenti/e fata de orice om strain indiferent cat de bine educat e.
Unele o sa accepte altele nu dar depinde si de tine cum vorbesti si cat de bine imbracat esti.
De obicei relatiile se formeaza la locul de munca sau la scoala, multe fete se tem sa iasa cu barbati necunoscuti pentru ca na stiu ce vor barbatii de la ele.
Pai eu nu muncesc... Ceva serios ma interesează. Nu stau pe ajutor social
Pe site de matrimoniale poți să pui o poză și să primești multe mesaje de la femei.
E cu abonament de zici ca te bubuie cu mesaje? Pe matrimoniale. ro nimic, cu toate ca am și poza
Poza pe care am pus-o e cam 1 la 5000 pe site-ul ăla. De aia mi se bloca căsuța de mesaje.
Când am pus poza aia am primit mesaj de la unul fără poză și m-a înjurat că ce caut acolo
Eram ca și colegi de muncă noi - de aia mă înjura ăla când a văzut poza cu mine.
Era dolofan? Pai multe zic ca nu răspund dacă nu ai poza.
Nu era dolofan.
De ce pnm puneți tot Mapamondul timiditate = defect?
Why?!
Chiar vreau să pricep. Că nu înțeleg. Nu mai spuneți că timiditatea este un defect. Este o trăsătură a personalității și atât. ATÂT!
Acum ca să răspund la întrebare, dacă femeile de pe dating se prezintă ca reale, atunci da. Și în realitate tot alea de pe dating sunt și au aceleași pretenții. Însă nu toate și mai mult, nu toate au aceleași pretenții. Unele au pretenții ca bărbatul să fie bogat (fiind vorba de femei, cumva majoritatea au această pretenție oarecum, nu vorbesc de materialistele alea, cărora așa li s-ar și pune eticheta, ci de ceea ce este în noi și am mai susținut eu ideea asta pe aici cu ADN-ul femeii, bine asta ar fi doar ceva ce vine din noi, genetic, dar în final, clar pe majoritatea femeilor, le atrage mai mult inima lui. Pentru că și aici e ceva tot genetic dacă e să o spunem, femeia e văzută ca fiind mai plină de afecțiune și mai puțin rațională, pe când bărbatul e invers și evident că pentru ea va fi o atracție, un bărbat afectuos care să se apropie puțin de gena ei, ba chiar pentru ea va reprezenta și un mic câștig, că în fond, ceea ce este bărbatul, rațiune, siguranță, ea a reușit să schimbe, să aducă și partea emoțională în viața lui, prin simplul fapt că ea e acolo, o atrage și asta și uită de faptul că n-are cocoșelul bani.)
Mă rog, revenind, că simt că am divagat mult, da, dacă se prezintă ca reale, femeile din online sunt aceleași și în viața reală. Dacă nu se prezintă reale, atunci e posibil să fie, de obicei când oamenii din online nu sunt reali, și se prezintă oarecum normali, în viața reală tind să fie și mai anormali. Așa că în cazul întrebării tale, depinde peste cine ai dat, dar ai grijă că dacă alea din online pun doar o mască, și par jumi-juma normale, în realitate sunt complet anormale.
Pai de eram smecher aveam multe femei probabil. Cred ca de la stat în curte am dezvoltat o anxietate... Nu ca voiam, nu puteam sa merg. Multe vor drumeții, eu pe munte nu mai pot urca...
Păi ce-i drept, da, și eu ador drumețiile și toți le adorăm. Dar ideea este că dacă tipa bună și potrivită pentru tine va fi, nu va fi nevoie să nu iasă cu tine, doar că nu poți tu urca pe munte sau mai știu eu ce. Te va plăcea așa cum e și oricum ai fi tu.
Și iar începeți voi bărbații cu "șmecheria" asta?
De ce credeți că toate sunt atrase de șmecheri? Uni oameni nici nu suportă, nici măcar șmecheria din oamenii, dar dintr-un potențial partener/parteneră.
Și da, anxietatea o dezvolți de la izolare. Dacă ai nevoie de sfaturi pentru anxietate, aici sunt. Sunt expertă la sfătuit de anxietate, eu mă confrunt cu ea, funny e că aș sfătui tot mapamondul ce să facă cu anxietatea lor, dar nu sunt în stare sa scap de propria-mi anxietate. )
Numai cu medicație se tratează cred... Anxiar nu e pentru asa ceva?
Daca ii propui să iasă cu tine când voi nici nu v-ați cunoscut bine atunci cel mai probabil va spune nu. Nu contează cum te vezi tu, tip bine, educat, etc, contează cum te vad ele căci ele au ultimul cuvânt.
Depinde de vârsa femeilor care te intesesează pe tine. Ca fapt general toată lumea apreciază siguranța de sine, dar cel mai mult e apreciat respectul, deci dacă îți faci curaj să abordezi o femeie și te refuză ar fi de preferat să accepți acel refuz demn (nu să o înjuri). Ai fi surprins cât de departe te duce puțin bun simț în ziua de azi, așa că dă-i înainte și vezi ce iese.
Pai de 18 sau 20 minim, eu am 34vla Paște. Prea mature nu vreau, poate 36-38 maxim sa aibă. Ca vad pe fbd ca au copii mai toate.