Eu sunt fata si îți spun ce trebuie sa faci. Daca as fi in locul ei m-aș bucura sa vii la mine si sa îmi spui exact ce simți! Exact așa cum ai spus tu in mesaj( in penultima propoziție). Spune-i ce simti! Daca nu o să-ți faci si tie rău! Viața merge inainte! Daca nu merge relatia, asta e! Sper ca te-am ajutat!
Trebuie sa fii tare plictisit ca sa citesti toata povestea...Cred ca te ar fi ajutat mai multa lume daca faceai un rezumat la toata povestea!
Acum vine si rezumatul (da chiar am citit tot).
Un el si o ea.El un fraier care nu a spus nimic de rusine, ea o bunaciune cu putina minte si multa disperare.Din cauza ca el a tacut ca melcul, ea a mers frumos si s-a intins cu primul care i-a iesit in cale si cu al doilea...si al cincilea. Dupa niste ani el a realizat ca fatuca e cam curva si aia fraiera i-a spus tot (sau asa crede el). Dupa ce,evident a ciocanit-o si el,cum dracu sa ii scape ocazia, s-a gandit sa faca pe guru bivolaru si sa ii salveze sufletul patat. Evident, el a ascultat, salivand, minciunelele ei si chiar crede ca o poate dezvata de castravete.Acum el nu se poate decide.Sa o pastreze si sa i-o traga in continuare la scorbura, sau sa o lase in plata domnului sa lustruiasca bastoane! Asta e cel mai pe scurt posibil.
Iti multumesc pentru rezumat.Dar cred ca si el stie ca trebuie sa o lase balta, desi probabil ar vrea sa mai profite cat poate...
MANIPULATORULE!
unul din cei mai ''buni'' vazuti de mine pe TPU.
povestea este o poveste intr-atatea mii, dar tu esti bun de politician.
Esti oarecum vinovat de ce a facut ea de-alungul timpului. Iart-o si ajut-o sa treaca peste tot. O dragoste ca a ei, care tine de atatia ani, fara ca macar sa fiti impreuna, nu cred ca se va termina vreodata, asa ca nu te va insela.