| Myrell a întrebat:

In seara am avut o neintelegere cu iubita mea, si as vrea sa ii fac o surpriza. Imi puteti da o idee? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| educatie2021 a răspuns:

Scriei t iubesc p geam. daca sta la casa. dar subliniesz. scrie cu un marker care s sterge. nu cum am facut eu, de a trebuit s schimb geamu ca citeau toate babele din drum declaratia mea rolling on the floor

sau

invit-o la dans intr-un loc public... ca in filme cu trandafiru in dinti - muzica poate canta d pe telefon big grin ca sa nu pareti ticniti (aici tine un pic d firea ei... poate nu ii place)

7 răspunsuri:
| alinac a răspuns:

O cada plina cu spuma(si apa) cu petale de trandafiri nu stiu zic si eu asa ii fac eu iubitului cand ne mai ciondanim un masaj.

| WhiteProud95 a răspuns:

Cumpara-i o bratara frumoasa...si ii spui ca intr-o relatie neintelegerile sunt obisnuite. daca te iubeste te va aproba Bafta

| babykeykey a răspuns:

Cumpara-i un buchet mare de trandafiri rosii si spune-i ca ai gresit si ca-ti pare rauhappy
Bafta!

| nuta a răspuns:

Pregateste'i o seara romantik...sigur o da pe spatetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Canta-i o serenadalaughing

| Irinus0356 a răspuns:

Eu zic ca sa ii faci o felicitare din inima asat o va impresiona si pe langa sai cumpari un inel si un buchet de flori bafta :*fundita

| Bluefang a răspuns:

Oferai un inel de argint sau o declaratie de dragoste originala dupa modelul de aici http://azforum.ro/......t-221.html