| Ramona_6841 a întrebat:

In seara trebuie sa merg la o petrecere. Tatal meu vrea sa vina cu mine acolo sa ma duca. Dar eu merg cu prietenul meu si ai mei nu stiu de el. Nu stiu ce sa ii mai spun ca sa nu vina. Ce as putea sa ii spun ca sa nu vina? Am aproape 19 ani. Multumesc.

10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Este normal ca la aceasta varsta parintii tai sa stie ca tu ai un prieten si sa nu constituie un secret acest fapt. Nu trebuie sa te ascunzi, nu trebuie sa fie o taina sau un secret ca la 19 ani ai un prieten, mi se pare cat se poate de normal. Încearca sa le spui acest adevar parintilor tai si cred ca o sa te inteleaga. Sa nu uitam ca toti am trecut prin valurile tineretii, toti am iubit in taina si in final am informat parintii de acest fapt pentru a primi binecuvantarea lor.

| IooMar a răspuns:

Paiinceraca sa il faci sa inteleaga ca esti destul de mare ca sa mergi singura la petrecere si daca nu intelege si te intelnesti cu prietenul tau si tatal tau il vede ii spui ca e un bun amicwinking

| Georgiana05 a răspuns:

Ii explici mai degraba prietenului tau care e problema.Eu te inteleg, am aproape 18 ani, fara cateva zile, si nu-l suport pe tata, e bagaret.Bine,la mine stie de prieten, dar la inceput nu stia.Si dupa cateva saptamani bune i-am zisbig grin.
E barbat, si mai ales, e tatal tau, asa ca asteapta sa-i spui asta intr-un moment cand sunteti doar voi 2, sa vorbiti despre tot ce vrea sa stie [ nu chiar tot, normal big grin ].
Deocamdata ia cateva prietene cu tine, care stii ca nu rad de tine :-l, si arata-i tatalui tau ca te duci cu ele, si sunteti mai multe.

| AndyNyappy5 a răspuns:

Ai 19 ani si ai tai vor sa vina cu tine?straight face te poti intalni cu prietenul tau acolo, si ei nu afla de el si sunt si multumiti. cred ca prietenul tau ar fi de acord cu asta. altceva nu stiu, pentru ca daca ii spui ceva de genul "merg cu mama prietenei mele, ne duce ea pe aman2" poate o sa vrea sa verifice. chiar nu stiu sad imi pare rau. bafta!

| newperson4him a răspuns:

Bun. In primul rand trebuie sa-i zici ca ai un prieten, pentru ca altfel era situatia daca stia. Incearca sa ii spui de el, chiar daca nu`i vei spune ca mergi cu el la petrecere. Spune-i ca mergi cu o prietena pe care eventual o cunoaste si el si ca va duce tatal ei, sau ca va intalniti undeva mai multi si mergeti impreuna. Sau daca nu reusesti sa il convingi pe tatal tau sa nu te duca la petrecere, spune-i prietenului tau ca vrei sa va intalniti direct la petrecere ca mergi cu vreo prietena sau nu stiu. Dar inainte sa iei aceste posibilitati, gandeste`te ca daca tatal tau ar afla ca l`ai mintit ar reactiona cumva sau s`ar supara.Vezi sa nu-l faci pe tatal tau sa isi piarda increderea in tine ca va fi si mai rau. Dar oricum va afla in vre`un mod de prietenul tau ca doar nu-l vei tine mereu ascuns, asa ca incepe prin a`i spune de prietenul tau, dupa care vezi tu ce faci. Ai grija si bafta!:*:*

| ingerash_1981 a răspuns:

Zii ca te duci cu prietenel.Si ce draq... te faci de raslaughing. ai 19 ani.cum sa mearga cu u?laughingZii direct NU ca te duci cu altcineva si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 19 ani vrea sa te duca la petrecere?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

19 ani? pfai spune-i si tu ca esti destul de mare si mergi cu prietenii nu e nevoie sa te duca la petrecere/esti deja majoraa

| ygeo a răspuns:

Parerea mea este ca in primul rand vorbeste cu parintii tai si explica-le ca nu mai esti acelasi copil pe care ei il stiu si ca ai si tu nevoie de libertate...nu mai esti la gradinita sa te insoteasca unul dintre parinti.winking

| diidyk a răspuns:

Pfai ai 19 ani! esti majora./ tatal tau trebuie sa realizeze asta!