| croissant a întrebat:

In ultima perioada tot am tangente cu mama. Este o persoana foarte stresanta. Ca profesie sunt educatoare. Pe langa job doresc sa merg si la sala iar ea zice ca doar dau banii pe fereastra dar eu imi doresc. Am foarte mult timp liber si cum in ultima vreme afara tot ploua nu pot alerga in aer liber... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Esti pe banii tai, ce conteaza ce spune mama ta? Mergi la sala daca tie asta iti face placere. Si-a spus parerea si aia e. Nu trebuie sa renunti la ceva ce iti place indiferent de persoana care iti spune ca e o prostie.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Părerea mea e că chiar sunt bani aruncați pe fereastră. Sport poți să faci pe cont propriu. Când e timp frumos poți alerga prin parc sau plimbări cu bicicleta, drumeții la munte. Când vremea nu îți permite poți să faci unele exerciții în casă, fie simple, fie cu greutăți, sau poți până dai banii pe abonamentul la sală să-ți cumperi o bicicletă fitness sau o bandă de alergare.

| isemilia a răspuns:

Mergi la sala daca iti permiti, este salariul tau, asadar poti alege ce faci cu el. Nu vad ceva rau in mersul la sala daca nu iti plateste mama ta abonamentul, fiind chiar un lucru sanatos.