Nu te îndepărta de mama ta, îți zic din proprie experiență. Macar cu ea sa mai vorbești.
Dar ea m-a rănit cea mai tare și simt că nu mai pot rezista să stau la ea. Ce rost mai are să fiu deschisă cu ea când ea mă obligă să fac ce zice ea și simt că nu mă ascultă?
E ca tatăl meu.Ai grijă de tine.Si eu te sfătuiesc să faci o facultate dacă poți.
Din business se fac bani ai auzit bine, in Romania cei care au facut bani multi au facut imediat dupa 1990 cand tara era "destabilizata", cand nimeni nu platea impozite la stat si cand statul nu se tinea cu controale pe afacerea ta daca nu erai din banda lor...acum lucrurile stau putin diferit. Pe langa asta exista legi si standarde care trebuiesc respectate.
Daca vreti un exemplu va dau, Dedeman afacere inceputa in 1992, fratii "dedeman" sunt actual cei mai bogati romani cu o avere estimata la peste 2 (doua) miliarde euro, dar au facut ei doar cinstit banii incepand cu 92'? eu zic ca nu, s-a facut evaziune la greu, in anii cand se putea
Acum ca sa faci bani incepand de la lingura de lemn trebuie sa fii un geniu si nici asa nu reusesti decat printr-un foarte mare noroc alaturi de geniu.
Dar imi place ca vrei sa fii independenta, fii atenta insa pe acest drum "pavat cu intentii bune" sa nu ajungi si tu victima traficului de carne vie, asa cum cunosc atatea si atatea cazuri de fete care au vrut sa fie independente sunt atatia inculti lover boy care au prostit tinere naive, le-au pacalit ca vor face bani in tara si prin afara, ca le ajuta ei cu afacerile si cunostintele lor!
Daca tu crezi ca o sa reusesti sa platesti o chirie medie de 300 de euro plus inca de 3-4 ori pe atat garantia, utilitati, mancare, divertisment, detergenti, haine, transport, si sa mai ai si ceva bani de buzunar in cazuri neprevazute, atunci poti sa te muti linistita.
Incearca sa inveti bine, sa iei nota mare la bac, apoi iti cauti o facultate in alt oras. Ideal ar fi sa inveti destul de bine ca sa poti prinde un loc la camin.
Dupa ce te-ai aranjat in felul asta, daca iti ramane vreun ban, poti sa faci si vanzari la scara mica, cu produse Avon sau altceva ce ar prinde pe la colegii de acolo, ca sa vezi cum merg treburile. Nu iti trebuie facultate si nu vreau sa te descurajez dar afacerile, cum au spus si ceilalti useri sunt pentru oamenii cu bani, tupeu, pile, descurcareti...
Pana atunci daca simti nevoia, stai de vorba cu vreun psiholog, preot, mergi la biserica, pune lumanari, da acatiste pentru intelegere in familie si luminarea mintii, pomelnice din cand in cand.
Cum adică te-a rănit foarte tare? Gândește-te că alte mame își bat copii si la 20 de ani, poate are si ea probleme fiind adult, și este mai rea.
Devine mai rea inconștient.
Ca sa te muti în oraș și sa îți mai deschizi și business îți trebuie o tona de bani domnișoară draga
Ce business? Nu faci niciun business fara experienta in nimic, chiar si minima, de munca. De unde ai bani de business?