| Mara6392 a întrebat:

În ultimele 3 săptămâni am început să vorbesc cu un băiat. A început să îmi placă de el. I-am spus că îmi place de el din ce în ce mai mult. El a spus că și el mă place, dar nu vrea să fie într-o relație deoarece în acest moment nu poate iubi că a terminat o relație și că vrea să uite de fosta.

Ce să fac? Să îl așteapt să treacă peste fosta sau să încep să mă îndepărtez de el?

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu cred ca e bine ca fata sa initiezi o relatie. Msi bine riaga-te Tatalui nostru ceresc sa iti ghideze viata si ca la timpul pe care El il cknsidera potrivit sa aduca in viata ta persiana care El stie ca ar fi potrivita pentru casatorie.

| Mosotti a răspuns:

Da, astepti, pana nu ii trece treaba nu ai ce-i face orice ai face.
Asa sunt tinerii de generatii, asa li se intampla, dar timpul rezolva, cand isi revine nu stim daca va fi cu tine sau nu, asta e alta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cel mai ok ar fi sa ii respecti decizia.Nu vrei sa fii prinsa la mijloc cand el inca mai are nevoie de timp necesar vindecarii.

| relian a răspuns:

Acum depinde cit dureaza la el sa o uite pe fosta.De regula daca cineva sta singur, dureaza ceva timp destul sa uite pe al cu care a fost.
Dar daca apare cineva nou, asa cum esti tu, daca tu ai arata mai bine, ca fost, iti garantez ca omu era deja liber de contractu ala sentimental care il tine pe moment sa nu poata laughing

Asta arata ca tu esti mai putina atractiva decat fosta, asa ca este atras inca de fosta, mai mult decat il atragi tu acum.

Asa ca depinde cand o sai treaca ce spune el.Ce este bun, e ca a fost sincer, pe jumate laughing dar e bun si doar atit, altii in locul lui ar fi zis hai, apoi dupa ce siar fi facut treaba, stai asa ca parca tot la fosta ma gindesc.

Asa ca tu alegi ce vrei sa faci.In locul tau, eu as cauta pe altul, sau mas lasa cautata de altul, vorbesti si cu asta, vezi si tu, de apare unu mai aratos ca asta, l-ai salutat din mers laughing nu-i vina ta, tu ai vrut, el spune ca nu-i pregatit, asa ca faci si tu ce face si el.

Mergi pe burta, lasate sau agata, de prinzi ceva mai bun, cum am spus, nu ai nici o legatura cu asta, nu are ce iti reprosa.

| Hyperion7 a răspuns:

O să îți ofer o situație:
Daca mama ta îți face o prăjitură și tu guști din ea,zici că e buna și mănânci jumate din ea,dar jumate nu mai poți,o lași pentru mai târziu.
"Mai târziu" trece ceva timp și prăjitura se alterează. Intrebare:mai mănânci acel rest de prăjitură sau o arunci și o rogi pe mama ta să îți facă alta prăjitură?

Logic că o să arunci acea prăjitură,până la urmă nu vrei sa faci vreo toxiinfecție alimentara,e normal sa o arunci.
Acum imaginează-ti că prăjitura e băiatul respectiv,l-ai mai vedea cu același ochi mai târziu…după ce ai uitat de el?
Probabil că nu,nu?
Ei,uite că asta e răspunsul:Te îndepărtezi pur și simplu de el.
Da, o fi greu, nu zic nu, dar până la urmă chiar merita sa stai cu cineva care se poate împăca cu fosta și din neegalată sa ajungi sa concurezi cu fosta-sa?
Chiar crezi că merită lupta?
Tu ce zici?
No, sper că te-am făcut să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă

| Nirvanaaa a răspuns:

Mai bine îți vezi frumos de viața ta. Nu meriți sa intri intr-o relație "tip pansament" și nici sa stai după el pana ii trece.
Dacă se va împăca cu fosta, tu ce vei face?
Mai bine îți vezi de treaba ta și găsești pe cineva disponibil emoțional cu care sa ai o relație frumoasa de care sa va bucurați amândoi.

| Miruna333 a răspuns:

Nu e ca la asteptat autobuzul, nu are rost sa astepti pentru mine. Timpul este cel mai pretios, dar tu il irosesti fara a avea vreo garantie. Cauta pe cineva disponibil emotional.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii baieti trec foarte greu peste despartiri asa ca cel mai bine ii respecti decizia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Întreabă-te dacă merită sau nu, apoi încearcă să analizezi puțin, să-l cunoști să vezi dacă într-adevăr e așa cum spune sau nu, cât ar putea dura, între timp poate vă cunoașteți, încerci și vezi ce se întâmplă ca să știi clar ce alegere faci fără regret după

| Konstantinos99 a răspuns:

Sincer ai rabdare, de cate ori am auzit ca fata trebuie sa se indragosteasca intai ca sa iubeasca OF OF OF, e clar ca tu vrei sa il astepti si sa il iubesti si te incurajez sa fi tu si sa ii oferi 100% (daca e un baiat simtitor si apreciaza)IUBIREA E RARA.
Iti mai dau 2 sfaturi extra dar opuse pe care le poti lua in considerare:
1.Eu ca baiat nu stau dupa o fata de care m-am indragostit, daca aflu ca a mai avut pe altul pentru ca logic a fost ranita, are amintiri, legaturi sufeltesti si nu poate sa imi ofere 100% EVER din sufletul ei cum a oferit altuia (aplicabil daca vrei si in cazul tau).Pe scurt e o persoana ce va fi incompleta pentru tine. Te indemn sa nu stai dupa el din acest principiu, cauta un baiat care sa iti ofere iubirea lui pentru prima oara si sa ai grija de ea si baiatul de inima ta.
2. Daca esti nehotarata pana in pasul asta mergi la sfantul Dimitrie, Sfanta Parascheva ma rog din ce zona esti, la un sfant/(a) si roaga-te din toata inima sa te ajuta
A) fie sa gasesti un baiat mai bun
B)fie sa te ajute sa te apropii de el
"Da Domne ce crezi ca e mai bine"
Doar prima iubire reciproca conteaza, restul vor fi doar incercari de a iubi!

| AnaisAnais15 a răspuns:

Buna. Chiar crezi ca merita in viata asta sa stai dupa un baiat!? In primul rand, tu ar trebui sa tr iubesti atat de mult incat sa nu simti nevoia de cineva in viata ta. Bun.
Iar un barbat care te iubeste, este atras, te place, ar face orice sa fie cu tine. Asta nu ar trebui sa te intristeze, din contra. Spune i pa si la revedere, o sa se intrebe cum de nu ii arati reactii, sigur e placerea lui sa te refuze. Cand va vedea ca esti ok cu plecarea lui, o sa vezi cum el o sa te caute. Dar tu esti sigura 100% ca nu se impaca cu fosta?

| NikiNikisor a răspuns:

Buna, cel mai probabil încă așteaptă un semn din partea fostei si de aia nu se poate implica într-o relație, sfatul meu este sa te îndepărtezi și sa îți muți atenția in altă direcție (:

| mx1336 a răspuns:

Fiecare are perioada lui / ei, daca il placi asa de mult consider ca ar trebui sa astepti si eventual sa il lasi sa se deschida din ce in ce mai mult in fata ta, si asa o sa puna usor usor suflet. lasa timpul sa le rezolve pe toate.

| Nekuta a răspuns:

Buna,sa stii ca e posibil sa nu vrea sa te raneasca si ca fapt divers sa iti spuna ca nu poate momentan. Daca te vrea cu adevarat o sa te caute. Sper ca nu team jignit cu mesajul, am fost destul de directa...