Visele acestea toate inseamna un singur lucru: esti intr-o perioada mai deosebita din viata, iar creierul tau incarcat cu diferite senzatii din timpul zilei se descarca noaptea...
Nu trebuie sa fii superstitioasa si sa crezi in vise.Visele se realizeaza ori din dorinta de a se intampla ce s-a intamplat in respectivul vis ori prin faptul ca te gandesti la ceva anume si de aceea visezi.Nu iti face griji ca aceste vise nu semnifica ninic desi exista si vise care se pot realiza.
Si cainii au vise, creierul lucreaza si noaptea, nu trebuie sa crezi in vise e simplu.
1.probabil parintilor tai le este teama sa pleci undeva departe, dc! pentru poate le este frica sa nu patesti ceva la drum, le este teama,
Buna Betty eu stiu ca fiecare lucru are o anumita semnificatie, de ex daca visezi ca iti cade un dinte sau geva de genul moare cineva.Eu am studiat mai multe carti si visele pot sa fie de la D-zeu sau de la diavol.Eu personal nu cred in vise.
Si eu am avut vreo 2 vise ciudate in ultima vreme, cu cineva care a murit recent(nu era din familie). Prima data am visat ca era nunta mea si ea (persoana care a murit) imi punea pe cap o coroanita de flori. In al doilea vis eram la masa, de Craciun, si era si femeia aceasta- si m-a intrebat pe mine de ce e asa putina lumina in camera. ce pot insemna aceste vise? va multumesc anticipat.