Diferenta de virsta intre voi nu este exagerat de mare, eu zic ca e f potrivita.Acuma depinde cit de mare(mica)esti tu,sigur ca daca esti minor el ar avea unele retineri si ar vrea sa mai astepte,insa daca tu esti majora nu vad de ce nu ar functiona,nu vad de ce relatia voastra nu s-ar putea inchega? Daca esti majora,spune-i ca tu nu ai prejudecati in ceea ce priveste diferenta de virsta,ca nu o consideri un obstacol,ca tocmai iti doresti un baiat mai matur in gindire,si ca esti deschisa unei relatii.Iar daca relatia nu va merge,veti termina,nu veti fi prima pereche care s-ar despartii, iar despartirile pot sa fie si amiabile, nu numai impletite cu dispret.Parerea mea este ca daca 2 au un anumit nivel si o coloana vertebrala,chiar daca s-ar ajunge la o despartire,nu este nevoie de dispret,ura,reprosuri, se spune fr la revedere, incerc in alta parte!
@janynn, părerea mea este că ar trebui să te comporți cât mai firesc cu el și să aștepți să mai crești un pic. Dacă e să fiți împreună, nu e musai să se întâmple acum. Totul ține de intensitatea sentimentelor, de răbdare, și până la urmă de destin...
Pai... tu ce varsta ai? daca ai peste 17-18 ani nu prea mai conteaza varsta, si daca vrodata o sa va certati, nu spun ca nu e posibil sa va dispertuiti unul pe celalalt dupa cearta. asta depinde de voi si de subiectul care il aveti, sfatul meu este ca puteti incerca ceva... pentru un timp.si vedeti ce iese