Eu zic ca inseamna sa stii care iti sunt prioritatile si sa iti asezi viata in functie de ele, sa nu te mai superi din nimicuri si sa vezi ce e important in viata, cum ar fi familia, un servici bun...sa apreciezi toate lucrurile bune care ti se intampla si sa treci peste cele rele fara sa suferi si sa te gandesti: de ce mie...
Sa nu judeci si sa nu iti incarci memoria cu tot felul de rautati pe care le auzi de la ceilalti...sa iti simplifici viata din punctul asta de vedere.
Nu inseamna sa simplifici totul ci sa faci in asa fel in cat totul sa ti se para simplu... un serviciu la care sa te simti bine si sa il faci de placere, o familie asa cum ti-ai dorit in care sa domine armonia, prieteni cu care sa poti sa te intelegi si la bine si la rau, deci o viata asa cum ai visat in care echilibrul sa domine.
Pentru agsirea echilibrului trebuie sa te feresti de excese. De orice fel. Pe urma, trebuie sa fii impacata cu tine insati, sa nu faci nimic de care sa-ti fie rusine. Daca te respecti suficient, categoric inseamna ca ai gasit echilibrul.
Pt mine, echilibrul in viata inseamna sa fiu multumita si pe plan personal si pe plan profesional si cei dragi mie, sa fie si ei fericiti.
Da, se poate spune si asa.sa ai comoditate si usurinta in ceea ce faci.sa ai un job care sa-ti placa si o familie care sa te iubeasca, si in care sa te simti implinita!
Buna intrebare , ce cred eu? e greu sa-ti gasesti un echilibru in zilele noastre, timpulire astea ne da peste cap noi tinerii din toate punctele de vedere.cand gasesti echilibrul inseamna ca stii ce vrei de la viata si stii sa treci peste orice situatie si gasesti mereu o portita pentru orice. dar e greu.iti doresc mult noroc sa-l gasesti
anonim_4396 întreabă: