| Ionut301 a întrebat:

In ziua de inviere, la biserica, am cunoscut o fata de care a inceput sa imi placa, tin sa mentionez ca este mai mica decat mine cu 2 ani (eu am 16), am vorbit putin atunci, apoi o saptamana nu ne-am mai vazut. Am reusit sa fac rost de ID ei si am vorbit putin in prima zi, cand i-am bagat Id-ul, desi doar eu puneam intreberile iar ea raspundea semn ca nu prea avea chef de vorba. Apoi in urmatoarele 2 zile am mai cautat-o dar nu a mai raspuns la mesaje. Acum nu stiu ce sa fac. Nu sunt sigur ca ma place, desi eu o plac, si mai stiu ca momentan nu are un prieten(iubit). Deja ma simt naspa in incercarile mele de vorbi cu ea iar ea de a nu raspunde oare ce trebuie sa fac?

Va multumesc pentru ajutor.

Răspuns Câştigător
| raluk6 a răspuns:

Pai,daca vrei parerea mea, eu zic ca ea poate te crede vreun obsedat(in cazul in care nu esti unul)si poate sa-i fie teama(desi nu prea inteleg cazurile astea, sau poate n-are chef sa vorbeasca cu tine, sau poate nu vrea sa-si faca iubit.Ori cum relatiile la mess sunt mai mult de forma.In afara faptului ca ii dai niste emoticoane, web sau in cel mai bun caz microfon, nu vad cu se poate simti afectiunea, adica nu poti sa o ating, sa o ti de mana etc...

1 răspuns:
| nutela98 a răspuns:

Nu stiu incearca sa nu o mai bagi in seama cv timp sa vz daca reactioneaza cumva daca nu da semne de viata sau cv de genu inseamna k chiar nu e interesata...