Iei cumva droguri? naivitatea presupun ca e ce ai vrea tu sa te portretizeze in ochii celorlalti, dar in cazul meu nu merge, povestea e prea clara, deci tu vrei sa "manevrezi" pe cineva cu 10 ani mai mare ca tine ca pe un trofeu al cuceririlor tale? problema e ca nu s-a nimerit, el a vrut acelasi lucru cu singura diferenta ca era vorba de cineva cu 10 mai tanar decit el. asta-i tot, va meritati unul pe altul, sunteti doar aceeasi specie de players.
Da-mi mesaj cu ID-ul tau de mess. Ma gandeam sa discutam, aproape toti avem probleme de genu Poate ne ajutam cu niste sfaturi.
Am fost coplesita de toate cuvintele tale.Scuza'ma pot sa stiu cati ani ai?
Esti incredibila.nu esti naiva sau ridicola.Dar asa e baietii sau barbatii pur si simplu nu stiu sa iubeasca.Am trecut si eu prin asa ceva.De ce? De ce? numa intrebarea asta o aveam in minte si nu gaseam o explictie.
Pur si simplu, nu merge ce simti tu acolo si ce simte el nicaieri...:/. Uita'l*
Uau, am ramas uimita la ce talent ai in a transpune sentimentele in niste simple cuvinte. Pot sa te intreb cati ani ai? Din ce scrii tu aici, se vede clar ca esti profund afectata de ce ti s-a intamplat si de felul in care te-a trat. Te-a iubit, insa cu timpul, si-a dat seama ca el nu vrea altceva decat o AVENTURA. Nu esti naiva, nu trebuie sa gandesti asa. Nu esti tu cea vinovata ca l-ai iubit. Cu totii iubim, mai devreme sau mai tarziu, intr-o oarecare masura. Nu esti vinovata ca el este un baiat care doreste doar atentie si sa existe doar el. Cel mai bine ar fi sa-l uiti.
Pai eu zic ca nu prea te merita dar in fine, incerca sa vorbesti cu el doar cand sunteti voi doi si spune-i tot ce ai pe suflet.
Diferenta dintre voi nu este foarte mare si eu zic sa mai lasati din orgoliu pentru ca mandria in doi nu are loc si ea este prima care naste razboi
Funda?
Pararea mea e ca te-a placut, la inceput, dar i-ai acordat o prea mare atentie(tu l-ai cautat de fiecare data) si el si-a pierdut interesul. Cred ca daca intr-adevara te-ar fi placut cu adevarat, nu te-ar fi evitat atata timp. Sunt si baieti carora le place sa fie cautati, sa se lase greu, dar, pana la urma, daca iubesc cu adevarat, accepta relatia si o dezvolta, nu fug de ea, cum fuge el mereu de tine. Nu cred ca diferenta de varsta e cauza pentru care nu te-a vrut in viata lui, nici orgoliul nemasurat, nici anturajul, nici faima, ci simplul fapt ca nu il mai interesezi. Tu ai spus ca esti o persoana sincera si ai primit o parerea de la o persoana sincera. Retine, e doar o parere
Asa tip de dragoste se intilneste intr-o mie de ani eu cred ca ar fi bine sa va intilniti si sa vb sinceri cu voi totul va fi bine va fi al tau
Nu esti naiva deloc. Esti doar o fata ca si altele care a cazut in plasa unor baieti IMATURI! Problema este ca poate chiar s-a indragostit de tine peste masura dar nu este inca pregatit sa intalneasca,, Marea dragoste,,! poate este obisnuit numai cu aventurile pasagere asa ca inca nu se poate obisnui cu relatia voastra. In orce caz daca intr-adevar te iubeste, te va cauta. Iar daca nu, atunci raspunsul la,, de ce,, -urile tale este numai unul : nu este pregatit! Esti cumsecade deci nu te intrista pentru ca exista un proverb adevarat: Ce-i al tau e pus deoparte! Sper ca te-am ajutat!