| NN_9003 a întrebat:

Inca ceva ce as vrea sa stiu, legat de prima intalnire. Am auzit ca nu prea ar fi Ok ca cei 2 sa se sarute inca de pe acum.
. Dar, ce se intampla daca baiatul incearca? Ar trebui sa fie lasat s-o faca, sau refuzat? Ajutooor big grin

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| Zuzy244 a răspuns:

Daca simti ca il iubesti si ca va tine relatia dintre tine si el puteti sa va sarutatihappyDepinde cum vrei tutongueNu cred ca va renunta la tine pentru ca l-ai respins la sarutwinkingSper ca ti-am fost de folos happyFundita?:*Te rog

| MicaViolonista a răspuns:

Daca il iubesti atunci na-i de ce sa-i refuzi sarutul... Daca nu-l iubesti ca iubit ci ca prieten spune-i ca nu prea e potrivit in momentul ala... Daca nu stii ce sa faci tot e mai bine sa-l saruti ca sa fie sigur ca-l placi.O relatie cu minciuni nnu prea e o idee buna.De fapt o relatie cu minciuni nu poti deloc sa fii fericita deci mai bine spune-i adevarul!

| Andreea201012 a răspuns:

Poi ar trebui sa o iei cu incetu si sa va intalniti si chesti din astea ca sa o vrajesti putin si poti sa o intrebi si pe ea daca poti sa o pupi pe obraz sau poti u sa o faci singur dupa aceea a doua zi pe frunte si cam la a 3 zii sa o saruti sper ca am fost de ajutorwinkingfunda:X