| Sabina887 a întrebat:

Înca nu le-am zis parinţilor de sarcina, îmi e foarte frica să le spun. Eu am 16 ani iar baiatul cu care am rămas însărcinată are 17 ani, el a zis ca îşi asuma. Părinţii lui stiu ca eu sunt însărcinată, ai mei nu, sunt în 4 luni însărcinată.Cum le pot zice îmi e foarte teamă de reacţia lor?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca mama, iti spun sigur ca esti o mare dezamagire pentru parinti, nu doar ca le-ai demonstrat ca nu ai fost un copil bun, cuminte si intelegator, ci ai facut ceea ce nu ar fi trebuit, in plus chiar ascunzi o problema atat de serioasa si grava.
Reactia lor va fi pe masura supararii lor, si ai obligatia sa le spui imediat, fiindca esti inca minora si sub tutela parinteasca.
Nu te ajuta cu nimic daca vi sa pui intrebarea asta zilnic, pe forum, si ignori sfaturile noastre amanand o urgenta, cum este cea in care esti tu acum, sa le spui parintilor tai.

Iata si dovada ca nu ai inca discrenamant la 17 anisori... lucru grav mai ales cand te apuci sa faci copilasi dar tu insati esti copil fara minte, care-i incapabil sa-si ia raspudnerea faptelor sale.

| LisaJulie a răspuns:

Asa este când nu te informezi înainte! După părerea mea ar trebui sa fi împreună cu el când îi spui! În acest fel va puteți calma părinții și puteți discuta, îi poți explica

| Cipi1212 a răspuns:

Ești prea tânără pentru o sarcină. Nu știu cum vor reacționa părinții tăi.

| 1onur a răspuns:

Le spui Adevărul cu Adevărat părinților tăi fiindcă la început totul este frumos și ai bebelușul nevinovat dar când se va scârbi sătura soțul de tău de tine și vei vedea cum ajungi sclava lui și nu o sa mai fi nora de la început ai sa vezi cum se vor comport și te vor trata cu toți începând de la soțul tău o sa începând sa fie agresiv cu tine o sa începâ sa fi sacul de box și sclava lor.

Nu-ți întoarce spatele părinților tăi fiindcă dacă le întorci lor spate îți faci cel mai mare rău posibil pe care poți să-ți faci ca fată unui tata și unei mame dacă fu consider că bărbatu tău s-o soacra ta este mai importanta decât părinți pe care țiau dat viață teau crescut până la vârsta aia minoră pe care încă o ai.

Acum nu-ți dai seama nu vrei înțelegi binele părinților tăi da ve veni o vreme când vei înțelege într-adevăr cu Adevărat de ce erau atâta de protectori în privința ta cu tine de ce te apărau mere pe tine de ce îți vor în continuare binele Adevărat pe care nu-l vezi în ei părinți tăi vezi în bărbatul tău și soacra ta

Dacă ca fată îți întorci spatele părinților tăi pentru un bărbat este mai rău decât cu*via și înșelatul și orice alt păcat pe lumea asta oamenii aia doi sănt prinți tăi care nu cred s-o consider ca țiau vrut răul. Nu teau bătut NU teau dată la bărbat cu forța nu au nimic rău cu tine vor să-ți trăiești copilăria dar nu-ți dai seama la ani tăi ești un copil care face un copil nevinovat sper ca ai învățat ceva din alegerea ta cu soțul tău și părinți soțului tău.

| 1onur a răspuns:

Tu fată trebuie sa ți legătura cu părinți tăi fiindcă doar un părinte de față doar un părinte de mama poate să-și iubească copilul cu Adevărat da cu Adevărat dacă le întorci spatele pentru un bărbat țiai făcut rău cel mai mare cu mâna ta fiindcă soțul tău s-o socri tăi când vor vedea vor ști ca nu ți nicio legătură cu părinți tăi atunci ești pe mâna ori și cui fiindcă acum ești nora lor ai bebelușul dar după ai sa vezi cu ochii tăi cum vei fi tratată fiindcă și tu și soțul tău sunteți încă copii amândoi dacă părinți lui nau nici el nici tu naveți tu o sa stai pe bazal socrilor tăi iar el pe baza lui măsa și tacsu iar când vor vedea nu te supui cerințelor lor o să-ți blestemi zilele fiindcă asta este viața minorilor care fac copii când și ele încă sănt niște copile după când o sa începi să nu le slujești sa nu speli sa nu strângi după ei o începă săte ia la capace și bătaie o sa începâ sa umble cu alte femei iar tu nu ai voie sa comentezi fiindcă ești nevasta lui și nora case dacă comentezi vine și măsa peste tine că ce te apucă pe tine de țiai loat figuri și după te ia și masa socrăta la o serie și uite cum ajungi sclava nenorociților care își bat joc de niște "mame" minore abuzate agresate supuse umilite bat jocorite fără prinți lor lângă ei abandonați fiindcă lea întors spatele părinților pentru un "bărbat" care il crește părinți lui.

| 1onur a răspuns:

Sunteți niște copii pe care pe care nu aveți habar ce este viața nu aveți habar cât de crudă și nedreaptă poate fi viața cu voi nu vreți sa înțelegi nu vreți sa va ascultăți părinți oamenii aia sănt trecuți pățiți prin anunțe încercări de la viață nu au devenit părinți pentru ca nu aveau ce face nu ascultați deloc va luati cu orice și cu ori și cine mai faceți și un copil nevinovat sa băgat și în alte belele și în alte probleme și alte prosti răul cel mai mare a unui copil unui tata de fată mama de fată il suportă numai un părinte fiindcă vede ce voi nu puteți vedea la vârsta aia știe ce voi nu știți la vârsta aia înțelege ce voi nu puteți înțelege la vârsta aia sunteți copii care faceți copii va aruncați singur pe drum în viață pe care nu aveți habar nu aveți habar câte se pot întâmplă în viața ta și după de parcă nu ar fi fost de ajuns vă mai întoarceți și spatele părinților voștri pe care vai crescut au avut grijă de voi până la vârsta aia numai ei știe cum... după când vedeți un băiat la vârsta pe care o aveți de copile uitați și de mama și de tată asta merită oamenii aia? Pentru asta vai crescut pentru asta au avut grija de voi pentru asta va dată la școală vai ținut la școală pentru să vă merități de vărsta de 16, 15 asta merită ei? Sa faceți copii când voi încă sunteți copii mulți din voi și la 20 de ani și tot părinți suportă au grija va ține pe cârca lor nu-i bine aveți impresia ca la 16 15 ani puteți conduce lumea dar nu aveți habar câtă lume rea ba vrea raul cu Adevărat va vrea răul și va poate conduce ei pe voi în haluri pe care nu aveți habar...

Singuri pe care te pot iubi și te iubesc cu Adevărată pe tine sănt prinți tăi nu bărbatul și nici soacra ta copilă nu le întoarce spatele părinților tăi câți faci răul cel mai mare pe lumea asta vreodată.

| Tokyo44 a răspuns:

Roagă pe cineva din familie cu care ai o relație f bună să discute cu ei.( unchi, mătușă etc )
Pot și eu să le dau vestea astfel încât să iasă cat mai bine pentru toată lumea

| 2FanMessi2 a răspuns:

Aici e foarte deep. Dar dacă mai amâni mult oricum își vor da seama după cum vei arata, simptomele se vor fii mai dese, amețeli vărsături pofte de mâncăruri. Trebuie sa le spui ca nu ai știut ca se va ajunge la asa ceva..Ai crezut ca totul era ok, lucruri pe care le ar spune un adolescent. Oricum prima data o sa fie nervoși foc. Dar după se vor gândii ca în joc e și viata ta cât și viata copilului și va trebuii sa îți asumi responsabilitatea de viitoare mămică.