| Andrei2991 a întrebat:

Inca o intrebare am nevoie de ajutor urgent, mama mea e pleacata in Italia si imi e foarte dor de ea am si probleme cu inima si nu pot sa rezist odata am plans foarte tare si era sa mi se opreasca inima imi era foarte dor de ea aveti o solutii ceva, pastile nu stiu Ea este dusa la munca pentru mine dar nu imi place ca sta 10 si sta 1 luna jumate Va rog ajutati-ma

14 răspunsuri:
| lo a răspuns:

Incerca sa te controlezi,stiu ca e greu.Dar gandeste-te la ea,cat se staduieste intre straini,sa iti ofere un trai mai bun, crezi ca ei nu ii este greu? Trebuie sa fi tare si sa o incurajezi, nu a o demoralizezi stiind ca esti bolnav, daca ti e va intampla ceva, cum crezi ca ii va fi ei.Nu esti ingurul copil care trece prin aceasta situatie, dar, vezi ca in tara nimeni nu poate sa faca nimic concret pentru familia lui.E greu, dar trebuie sa fi foarte tare si lasa pastilele pentru a evita alte complicatii, incerca sa te controlezi singur.Succes!

| Andrei2991 explică (pentru lo):

O Sa incerc dar cand ma gandesc la cate face pentru mine ma emotionez extrem de tare chiar acum plang pentru ca face atatea pentru mine :'( :'( :'(

| lo a răspuns (pentru Andrei2991):

Tocmai pentru asta, fi fericit ca ai o mama ca ea si fi mai tare poate o data in viata o sa ii poti rasplati efortul.dar daca tu te consumi atat nu vei face decat sa te imbolnavesti si sa o necajesti si pe ea.Fii tare, imbarbateaza-te singur si incurajeaz-o si pe ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va este greu la amandoua, nu numai tie. este o situatie grea si foarte nasoala per total. nu cred ca are nici ea prea mult de ales. incearca sa o intelegi si sa nu-i porti pica. concentreaza-te pe scoala, fa putina miscare in aer liber, incearca sa nu te mai stresezi. este doar o etapa in viata ta si este foarte important sa te concentrezi pe partea pozitiva a situatiei, nu pe cea negativa cum faci acum. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu ea si cu tatal tau spune-le ca vrei ca mama ta sa fie alaturi de tine, spune-le ca vrei sa vina in tara sau ca vrei sa va mutati acolo cu ea.
Vorbeste! Daca nu comunici o si o sa ti in tine cand o sa dai drumul la toate sentimentele astea nu o sa le mai poti controla tu pe ele ele o sa te controleze pe tine si cel mai probabil sa cazi in depresie.
E ceva ce nu doresc nimanui sa simte.

| Andrei2991 explică (pentru anonim_4396):

Am incecat sa vorbesc cu el dar nu vrea nu pot sa inteleg de ce nu vrea!

| pastru009 a răspuns:

Salut Andrei.In primul rand, as vrea sa te pot intelege ca si sentimente si durerea prin care treci, dar sfaturile mele sunt destul de bune.In al doilea rand tu cu cine locuiesti? Esti destul de mic, dupa modul scrisului si intamplarii povestite de tine.Cati ani ai?
Urmeaza cele doua sfaturi ale celor doi care ti-au raspuns.
Eu iti zic asta: Cand iti vine sa plangi, este normal, du-te la cineva in familie, sa stea sa te calmeze si consoleze, ca iti face mai bine asa decat sa incerci singur.Si cand te simti rau cu inima, incearca tu sa te calmezi inspirand si expirand si intinde-te putin pe pat pana te linistesti.
O noapte buna si ai grija pe viitor.Mie mi-a parut rau ca am vazut ca ai zis ca aproape ai facut stop cardiac.

| Andrei2991 explică (pentru pastru009):

Am 11 ani stau cu bunica dar ea zice ca sunt mare si trebuie sa inteleg dar nu pot

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Andrei,cred și eu că îți este greu dar sunt convinsa că și mamei tale îi este greu. Gândește-te că și mamei tale îi este,că a plecat în străinătate nu fiindcă ar fi vrut ea,dac ar fi avut de ales și ar fi găsit în țară loc de muncă nu ar mai fi plecat din țară, de lângă tine.Ați putea păstra legătura prin telfon, messenger, skype, în vacanța mare ai putea să te duci să o vizitezi

| Andrei2991 explică (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Nu pot sa ma duc vara in Italia pentru ca parintii mei sunt despartiti iar tatal meu nu vrea sa ma lase sa ma duc pentru ca ii trebuie semnatura

| pastru009 a răspuns (pentru Andrei2991):

Si ce daca ii trebuie semnatura? De ce nu semneaza?

| Andrei2991 explică (pentru pastru009):

Nu semneaza fiindca matusa mea (nu sora mamei mele) nu il lasa si nici el nu vrea pentru ca nu vreau sa ma duc la Constanta locul unde m-am nascut, momentan stau la un sat de pe langa Iasi si daca incerc sa o sun pe mama nu am semnal, ea nu prinde internet si cam asta ar fi problema.

| CatalinPTM a răspuns:

Vorbeste mai mult cu ea la telefon ca sa te linistesti putin, daca are internet acolo, poate cumpara o camera web si poti vorbi cu ea pe messenger, skype si sa o vezi in acelasi timp. Sper ca te-am ajutat cat de cat...
Bafta :*

| MihaloveApet a răspuns:

Iti inteleg situatia, si mie mi se intampla la fel, mama e in Italia, oricum nu te ingrijora, candestete ca ea n-ar vrea sa vada ca plangi, dupa ce va veni inapoi vei fi mai fericit, nu plange, daca vrei poti sa vorbesti cu mine oricand, o sa te ascult