| IubesteEa a întrebat:

Inca o intrebare pe TPU fostul meu iubitcred ca o place pe prietena mea o intrebare.cum o cheama? o imita cand zice ceva si ieri cand eu cu ea ne plimbam el nci nu stiu dupa cine se tinea dar langa mine venea si ieri cand trimiteam mesaje pe tel ei, el se uita si astazi la fel oare de ce? si mi-a deschis si usa sa intru in bloc, ma intrbt. daca am de invatat la geografie si i-am sp lui fratimiu k maine mergem la teren si face el auzi maine mergem la teren cand vb cu mine ma privea se apropia si cu prietena mea mai putin mai mult la mine si nu stiu eucred ca o place voi pe cine credeti pe ea sau pe mine apropo am mai fost impreuna de 2 ori! dau funda si vot la raspunsuri f. b. si frumoase si la cei care au raspuns la toate intrebarile scuze pentruscris ma grabeam si fara cuv.proaste dau spam! mersi si succes! scuze inca odata sunt obosita

Răspuns Câştigător
| Miiiiiru a răspuns:

Cum tip-am mai spus parerea mea este ca el tot incearca sa te faca geloasa...am trecut si eu prin niste chestii asemanatoare de asta zic eu ca asta vrea sa faca.cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el deschis...si faza ca i.a spus ca e frumoasa si apoi a ras e un indiciu ca nu o place.pentru k unui baiat cand ii place de o fata si ii spune nu are niciun motiv sa rada!big grin sper ca te.am ajutat. funda?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| IubesteEa explică:

Miiru m-ai ajutat dar cu ea se comporta alfel o imita asa imi facea si mie dar azi si ieri sa comportat ca si cum nu stiu m-ar iubi la scoala nu ma baga inseama doar se uita si astazi se uitacred ca nu stiuh eram inconjurata de multe fete si el se uita si cand s-a uitat la mine imi zambea de unde sti k se afla o lumina in ochii lui? adica eu am vazut darcred ca era de la felinar mersi ajuta-ma cu intrebare.de sus~

| IubesteEa explică:

Miiru m-ai ajutat dar cu ea se comporta alfel o imita asa imi facea si mie dar azi si ieri sa comportat ca si cum nu stiu m-ar iubi la scoala nu ma baga inseama doar se uita si astazi se uitacred ca nu stiuh eram inconjurata de multe fete si el se uita si cand s-a uitat la mine imi zambea de unde sti k se afla o lumina in ochii lui? adica eu am vazut darcred ca era de la felinar mersi ajuta-ma cu intrebare.de sus~ asa si dc face asa cu ea i-ai zis ei ca e frumoasa cu 3 liniute si a ras ce inseamna asta?

| Miiiiiru a răspuns:

Eu cred ca el vrea sa se impace cu tine.dar nu stie exact cum sa faca.ce sa.ti zica.asa ca prefera metoda usoara.:sa incerce sa te faca geloasa sa vada cum reactionezi ca din reactia ta sa stie daca are rost sa mai incerce sau nu...asta e parerea mea! succes sper ca te.am ajutat.:*