| Ghiuo a întrebat:

Încă o problema :Azi la ora de sport a trebuit să sărim la lada si nu am reușit băieți de la mine din clasa au ras de mine. Părinții mei au făcut mișto de mine când le-am povestit și au spus că până și o handicapata oloaga ar fi reușit.Am început să mă gândesc să fug de acasă.Ce sa fac?(urgent)

5 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

Să nu fugi de acasă. Trebuie să nu te superi așa de ușor. E bine să ai simțul umorului.

| Freya1 a răspuns:

Pe bune de asta sa fugi acasa?
Eu cred ca trebuie sa fugi dar catre un psiholog.

| D3I3 a răspuns:

Daca nu intelegi gluma e fix problema ta. Cui dracu' i-ar pasa de ce zic altii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fugit si eu de acasa de vreo 2 ori pentru motive serioase, dar nu merita. Trebuie sa inveti sa iti rezolvi problemele sufletesti altfel. Du-te la psihologul scolii sau povesteste lucrurile astea unei persoane in care ai incredere. E greu cand te umileste altul sa treci peste, este greu la orice varsta. Pana la urma nu e un capat de lume, nu ai reusit saritura aia, asta e. Nu toti suntem buni la sport, poate esti bun/a in alt domeniu matematica, muzica, desen. O sa ai in viata cateodata niste probleme de o sa te simti la pamant si cand o sa te gandesti la saritura aia de la sport o sa spui ca ce era in capul meu atunci laughing Ai sa zici ca mai bine sari la lada decat sa treci de alte probleme.

| Adry05 a răspuns:

Pentru atata lucru? laughing)) Razi si tu cu ei, autoironia e mereu apreciata de cei din jur si te face si pe tine sa pari mai increzatoare si te va ajuta sa treci peste critici infinit mai grave de atat.